Skapade svar

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 40 totalt)
0
 • Vad jobbar du med?
  har inget bra tips men svara tillbaka fast du egentligen ignorerar dom eller liknande.

  som svar på: Utstött

  Låter jättejobbigt. Om du förklarar för din familj hur det ligger till och att du är lycklig och allting är bra, och de ändå inte stöttar dig och fortsätter på detta sätt? Så skulle jag klippt banden direkt. Ni har erat liv att leva och är lyckliga så låt ingen slösa värdefull tid och energi. Om du inte gjort fel mot någon så finns det inget att be om ursäkt eller förlåtelse om och då är det bara att fortsätta framåt!

  Vad är det som fått dig att må så dåligt? Jag beklagar iaf.  Hör av dig om du vill prata om det via sms eller liknande. Har också haft problem med depression och förstår precis och att ventilera tycker jag hjälper massor. Kram!

  Har varit med om exakt samma sak faktiskt! Bodde utomlands hos min kille. Hade ångest över precis samma men trivdes bra där. Vi valde att ta en paus dock och jag flyttade hem över sommaren. Sen stannade jag hemma. Så är glad över tiden jag var där men även glad över att vara hemma nu! Lycka till

  Åh, Jag vet inte vad jag ska skriva men man tycker att någon gång får det räcka för vissa människor! Hur mycket skit som helst kan man inte ta under så lång tid. Tycker du ska testa något nytt. Nr 1. hitta ett jobb och boende i en ny stad och börja om! Ditt liv har precis bara börjat och kan bli hur bra som helst! Förstår att det är svårt att hitta motivation men försök och se de små möjligheterna i allt. Hitta stöttande vänner som är likasinnade. De flesta främlingar är mycket snälla om man bara tar första initiativet och bjuder till själv lite i början. Satsa på nya intressen som kan vara vad som helst! Följ minsta lilla positiva idé eller dröm du får och kör!! Man ångrar sig alltid om man håller tillbaka. Lycka till med allting <3

  Hej! Otroligt påfrestande situation, jag har varit där själv. Men något som brukar funka är att fråga ALLA om de kan hjälpa dig att få jobb. Extrajobb brukar vara enklare att få och efter ett tag får man mer tid. Var även öppen för alla typer av jobb. Lycka till!!

  För mig hjälper det att försöka göra något roligt av jobbiga saker. Tex lyssna på en bra podd eller musik medans. Beröma sig själv medans och efter man är klar och tänka på det positiva med det. Inte hålla på för länge heller kanske ha 20 minuters pass om gången.

  Jag håller med dig när jag fått förkylningar eller liknande under utmattningsdepression är det 100x värre. Känns som att jag ska dö av sjukdom/ångest och mår piss

  Jag skulle rekommendera att försöka följa det senaste svaret, det tyckte jag var bra. Om du vet med dig att du inte gjort något som de kan anse vara fel, ha hunden lös nära hästar eller liknande skulle jag bara ifrågasätta vad deras problem är? De beter sig ju jättedåligt och respektlöst mot dig. Du ska inte acceptera det, du har ju lika mycket rätt att vara där som dom! Det är dom som ska skämmas och inte du. Kram!!

  som svar på: Identitetskris!!

  Kan känna igen mig. Inte kul när det blir sådär. Hoppas du mår bättre!

  som svar på: Var går gränsen

  Kanske opopulär åsikt men säg ifrån direkt om du blir behandlad respektlöst! Om någon idiot knuffar dig på bussen kan du lika gärna knuffa tillbaka och fråga vad är ditt problem?? Det kommer rädda dig från huvudvärk och förvirring. För ingen har rätt att behandla dig eller någon annan så.

  Jag förstår dig helt! Samma situation hände mig när jag var 16, och han var 26!!! Detta va länge sen nu. Jag hade en otrolig skam men svalde det och valde att inte berätta för någon förutom en kompis. Han var från Australien, hade rest mycket och varit på festivaler fick jag reda på i efterhand och jag övertygad om att jag hade fått HIV av någon anledning och var totalt livrädd.  Tog 2 år innan jag vågade gå och testa mig…. Så på 2 år blev det ingen pojkvän eller ligg överhuvudtaget..  testet visade sig negativt sen som tur

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 40 totalt)
0