Hem > Forum > Stress > Identitetskris!!

Identitetskris!!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Kanske är det det jag har, jag lider verkligen av mina tankar. Alltså jag tänker automatiskt:vem ska jag vara nu, feminin ?eller maskulin och lite ”tuff”?  Ska jag vara lika mogen som man ska vara i min ålder? ”Eller vänta jag är 20 år idag, ja jag ska vara 20 år idag”( är 30+) . så  kan mina tankar gå.Vad fan är det?? Sen ändras det och jag gör en totalomvändning av personligheten,när jag tydligen inte tycker det är bra att vara på det ena sättet längre. Kan någon förklara för mig vad som händer i min hjärna. Och nej det kan ju ingen, för det kommer ofta svar som bara du kan veta det, ingen av oss kan veta vad bl bla bla och ja det är klart det stämmer. Fan jag mår bara så jävla dåligt.

  menar inget illa jag mår bara så j ä v l a dåligt.

  Jag tänker att det inte är särskilt konstigt att olika sidor av en själv dyker upp vid olika tillfällen. Kan själv känna igen mig lite i det – hela klädstilar och sinnestämningar kan ändras från en stund till nästa. Det är inget fel men kan såklart kännas lite tumultartat.

  Tråkigt att du mår dåligt. Vad känns svårast just nu?

  Trådstartaren

  Åh svårast just nu …är såååå mycket som är svårt. Usch känner mig som en negativ liten jobbig skit, men det är verkligen så. Det är så mycket som är övermäktigt runt omkring. Förtränger att problemen finns för att överleva och knaprar piller eller dricker alkohol. Usch alltså fy jag avskyr mig själv just nu, bara att läsa vad jag själv skriver gör mig spyfärdig

  Jag tycker inte att du ska tycka illa om dig själv. Det låter som att du har det väldigt jobbigt. Försök att göra något du mår bra av. Var lite snäll mot dig själv <3

  Har du kanske blivit nertryckt av andra, och fått negativa tankar om dig själv? Eller, övermäktiga problem hos omgivningen som du försökt lösa och sen (orättvist, men det kan bli normaliserat) slår ner på dig själv för att du inte kunnat. Sen slåss olika självbilder och olika tankar om vad som är rätt ochfel?

  Tänkte på att det kan vara något bra i det.Att delar av en själv kanske gör uppror mot tankar och föreställningar man har som trycker ner en, fast det känns som kaos i hjärnan när det pågår.

  Ursäkta om jag är helt ute och cyklar, ta hand om dig. Du är värd att må bra

  Kan känna igen mig. Inte kul när det blir sådär. Hoppas du mår bättre!

  Trådstartaren

  Det är kroniskt, verkar det vara iallafall.

   

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.