Hem > Forum > Må piss > Till alla oavsett

Till alla oavsett

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 497 totalt)
498
 • Hej alla. Kan vi inte ha den här tråden för alla som är inne och behöver ventilera hur vi mår och stötta varandra oavsett vilka problem som är grunden till vår ohälsa. Bara för att skriva av oss hur vi mår just idag och stötta varandra. Tror att vi kan ha bra utbyte av det.

  Kram 🙂 ❤

  Trådstartaren

  Hej jag igen. Det jag menar är att vi som söker oss hit till forumet ska få lite mera respons. Det är så många trådar där ingen får svar och det kan vara viktigt att se att någon läst och lyssnat på just dig.

  Blue Bidoga: Fint initiativ. Jag är just nu väldigt trött på grund av sömnproblem och en hektisk vardag och funderar på om jag borde ha en samtalskontakt eftersom jag stundtals känner mig halvutbränd och har några tuffa år bakom mig. Ett förhållande har nyligen tagit slut också och det är mycket tankar kring vilken sorts relation jag mår bra av.

  Trådstartaren

  Hej och tack 😊

  Samtalskontakt är bra, jag var väldigt skeptisk först men det är skönt att få prata med någon som kan hjälpa en att få  ”verktyg” för att man ska må bättre.

  Var rädd om dig så du inte blir helt utbränd. Där har jag varit och kämpar fortfarande.

   

  Kram

  Tack <3. Den här låten peppar mig just nu: https://open.spotify.com/track/6scUEism6pBnY0IXYr8fw3?si=95fcOLP7Rv2ISbrHx9t4ug

  Hur mår du själv just nu? Kram.

  Trådstartaren

  Sådär, försöker acceptera att det är så just nu men det kommer bli bättre.. Mycket oro och ångest som tröttar ut

  Kram <3. Har du någon att prata med?

  Trådstartaren

  Jadå, har bra stöd tack o lov 😊

  Både hemma och hos kurator.

  Vad bra, skönt att höra. Var rädd om dig med.

  Trådstartaren

  Du med Indigo Qugugo, fundera på samtalsstöd 🙂

  Tack, ja ska ta tag i det.

  Vilket superbra initiativ!

  Kram till er båda.

  Mår väl sådär. Ibland lättar det lite för stunden, sedan blir det mörkare igen. Önskar att jag fick leva mer än vad jag gör. Lite ledsen över att bli begränsad och att jag har mycket som behöver förändras i mitt liv. Har en känsla av att det tillkommer nya områden som behöver tas hand om och längtar så efter att bara få lite lugn och ro. Bo i en lägenhet som är tyst. Ha ett jobb som känns trevligt att gå till. Bo tillsammans med en underbar person och känna en djup kärlek och trygghet. Det är en hel del som jag önskar vore annorlunda.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 497 totalt)
498

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.