Skapade svar

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0
  • Givetvis inte. Han har helt fel. Båda ska vilja ha varandra och i samförstånd hur man vill ha varandra. Ta inte detta, snälla. Det han säger är respektlöst, förtryck, kontroll och tyder på att han är väldigt osäker inombords men vill lägga fram en säker front. En man som sa så till mig eller allmänt hade jag valt att avsluta relationen med. Tror han testar hur mycket respektlöshet han kan visa dig och andra kvinnor och komma undan med det. Det är inget att vara förvirrad över. Du har rätt. Han har fel. That’s it.

    som svar på: Förvirrande relation

    Solklart för mig att det är han som är problemet här, och du har problem med gränssättning dvs att respektera dig själv först och främst och hur du mår i detta. Du ska inte ta detta. Du är värd bättre behandling än så men bara du själv kan sätta ner foten för han förstår sig inte på det och utnyttjar dig.

    Låt inte de människor som fått dig att känna dig fel bara för du sett annorlunda ut än dem ta över, idag mer och mer tycker jag alla typer av skönheter, ursprung, vikt eller vad det nu kan vara kommer fram mer i media och så ska det vara, vi är alla bra. Jag har också märkt en skillnad från uppväxten tills vuxenlivet och jag kan säga att förändringen har gjort att jag blev en jordnära, äkta person som inte bryr sig särskilt om vikt eller vad det nu kan vara och jag tror du också är, kommer bli en sådan och det är det som räknas. De som tyckt du var fel har själva felet hos sig, är rädda för att det ska bli upptäckt och försöker därför peka på dig bakåt i tiden, inget du ska bry dig om tycker jag.

    känns som om han gör dig medberoende/medskyldig och du måste ta hjälp av hans övriga familj nu känner jag och få stöd, styrka från dem och förhoppningsvis så blir resultatet att han får hjälp.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
0