Hem > Forum > Relationer > Förvirrande relation

Förvirrande relation

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • ”Du betyder jättemycket för mig” säger han genuint och håller om mig. Härom dagen. Så säger han inte ofta men jag vet att det kom från hjärtat.

  men sen finns det ingen kärlek där , jag får inget sex. Han bara drogar sover droger sover, drogar för att bli pigg…

  han sitter och kollar på porr , live chat. En tjej som sitter naken och pratar och tar på sig själv ….

  Jag förstår inte varför … jag försöker och försöker och gör allt för att vi ska ha det bra men han bara förstör … och vill inte ha mig.. fast han säger att jag betyder mycket för honom ?? Ja jag har blivit väldigt oattraktiv med min övervikt… och är inte som när vi träffades .. men kärleken sitter ju inte i det yttre??
  Han är ingen hunk själv och jag älskar honom ändå .     Han pratar om en död tjej han var förtjust i och hur mycket bättre det skulle vara om hon också var här. Wwwwwwwttttttttttheeeee fuuuuuuuuuuck??????!?!!? Men dumpa mig det gör han inte. För han har ingen annan tjej än mig. Ska han då få behandla mig dåligt??      Är så förvirrad i denna relation

  Hej gurllll, denhär killen låter som en osäker jävel. Att han säger att du betyder mycket för honom men inte visar det i handlingar betyder absolut ingenting men däremot så märks det att du tycker om honom väldigt mycket vilket är fint, du verkar va en person som inte ger upp men ibland måste man släppa taget. Eller om det verkligen inte är ett alternativ så tycker jag att du borde säga till honom att du känner dig förvirrad när han säger en sak som verkar genuint men inte visar det i handlingar. Sen säg även vad du inte tycker om och vad du skulle vilje att han besvarar eller ändrar på.
  ex.
  ”Om du nu tycker att sex är så viktigt, porr är så viktigt eller något sådant så tycker ja du ska låta mig vara. Jag blir förvirrad när du säger en fin sak men gör en ful handling, att du pratar om en person som har gått bort till mig och berättar att” de skulle va bättre om hon va här”. Ändra på dessa saker om du nu tycker om mig jättemycket för jag är trött att leva i förvirring”

  du är stark och tro mig att lämna detta förhållande kommer inte va värre än att stanna kvar.

  Solklart för mig att det är han som är problemet här, och du har problem med gränssättning dvs att respektera dig själv först och främst och hur du mår i detta. Du ska inte ta detta. Du är värd bättre behandling än så men bara du själv kan sätta ner foten för han förstår sig inte på det och utnyttjar dig.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.