Hem > Forum > Arbete & Skola > Värdelös

Värdelös

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Jag jobbar på ett ställe där man måste vara väldigt kunnig om platsen ifråga och vara väldigt service inriktad.  Jag lider av ångest, självhat och är otroligt osäker och självkritisk i allt jag gör vilket gör att jag alltid tvivlar på mig själv även om jag har läst all fakta eller har fusklappar med mig. All fakta jag läser försvinner för min hjärna hatar sig själv och verkar vilja förstöra för sig själv. Mina kollegor och arbetsledare är dem jag vänder mig till för att dubbelchecka även de självklaraste saker (Hur man tar sig från punkt a till punkt b, hur man stänger saker etc etc)

  De är verkligen fantastiska men jag känner mig så otrolig dum och drar ner arbetsglädjen för alla andra och vet verkligen inte vad jag ska göra. Det känns som att jag ljugit på arbetsinterjuven och att alla undrar vad i helvette jag gör där. Jag vill bara kunna fungera som en jälva människa, vara med mina arbetskollegor och skratta utan att behöva komma hem och vilja straffa mig själv för att jag är en sådan idiot.

   

  Vid stress så börjar man sluta fungera rationellt och logiskt. 🙂

  det du förklarar låter ytterst normalt. Faktiskt. Men det kan vara så att du är lite extra nervös av dig, eller stress intolerant. (Eller inte säker i din roll än, alltid jätte sött att se någon göra små misstag baserat på osäkerhet, för de gör vi alla)

  Med tiden kommer du inte ha några problem, så gör inte det misstag jag alltid gjort, ta det lugnt bara. Kan garantera att första halvåret är ingen effektiv. Bara rutinerade människor med 10+ års erfarenhet räknar arbetsgivaren är effektiv från början 🙂 ( men inte första 3 månaderna)

  jag är IT-specialist eller nått typ, första 10 åren var det hög förväntat av mig själv, på att fixa saker. Men inga andra hade det 🙂

  (jag är korkad, idiot, lat i mina ögon, men ingen borde tycka så om sig själv – försöker alltid bli den alla vill att jag ska vara, detta beteende gav mig diagnoser och skador..)

  ta det lugnt, fråga om du behöver hjälp, vissa kollegor frågar mig om samma sak 100ggr, det är lite jobbigt. Men första 5 ggr förklarar jag med glädje(5 per sak, så folk frågar mig ofta – jag hjälper andra så de kan hjälpa mig eller andra i framtiden), sen skriver jag en dokumentation åt dig 🙂 för sådant måste finnas 🙂

  Ingen vill lägga all börda på något, lägg det inte på dig själv heller 🙂

  dokumentera sådant som kan vara flyktigt i steg, bilder om du kan 🙂

  du är normal precis som alla, var inte så hård mot dig själv 🙂

  Edit:

  Måste addera, om någon frågar mig om deras namn, kommer jag aldrig kunna svara på frågan. För min hjärna får panik, då jag brukar glömma namn 🙂

  Men blir lugnt när jag känner mig trygg 🙂

  Trådstartaren

  Red Pirecy. Tack för ditt svar. Det gjorde det verkligen så mycket bättre.

  Det var ett tag sedan jag skrev här och saker blev lite värre men tillslut gick det bra och jag ville bara skriva här och tacka dig för att du tog dig tid att skriva. Jag vet inte om du kommer se detta men ändå.

  Tusen tack.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.