Hem > Forum > Arbete & Skola > ”MiND Forum” 3.0 än 0.0 / Tekniska störningar m.fl.

”MiND Forum” 3.0 än 0.0 / Tekniska störningar m.fl.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 25 totalt)
24
 • God Kväll här på MiND Forumet.

  * ”MiND Forum” 3.0 än 0.0 / Tekniska störningar m.fl. 🤔😡👎🤯🤨…

  * Det är uppenbart att Det finns enorma tekniska problem med ”MiND Forum”:et.

  * Det är LÅNGT ifrån trevligt att behöva kopiera och klippa klistra in sin text ständigt varje gång, är sååå JÄVLA less på att det INTE / EJ finns BÄTTRE verktyg som medlem här på MiND Forum…

  * Det BÖR / MÅSTE finnas en ”säkerhetskopiamöjlighet”, utan att vara rädd att allt man skrivit ner innan publicering ska raderas av okänd anledning varje gång och då måste man börja om från början igen, SÅÅÅ IRRITERANDE SÅÅÅ…

  * Är det flera än bara jag som har dessa problem innan jag publicerat mitt nya inlägg / skrivelse eller via en skapad tråd osv 🤔 ???

  * Jag har redan gjort en lång lista i mitt huvud av vad man BÖR / MÅSTE ta tag i som har med MiND Forum:et, kan jag säga allt här pga vill gärna ta det anonymt än att behöva avslöja sitt riktiga namn???

  Tacksam för svarsinlägg av MiND;s Moderatorer och självfallet får alla andra som användare också komma med reflektioner, tankar, funderar m.m. i detta nya inlägg / skrivelse / tråd…

  På återseende…

  Mitt problem på forumet är att det tog nästan en vecka för ett inlägg att komma upp och jag tycker att det inte ska behöva ta så långt tid. Det ska kunna publiceras inom några minuter hälsat. För det jag skriver vill jag att andar ska kunna läsa samma dag som jag har skrivit det.

  Hej och tack för att du/ni tar upp detta. Vi har haft en del tekniska problem, som ni tyvärr blivit varse. Beklagar att det inte fungerar som det ska just nu. Vi jobbar på en lösning och hoppas på er förståelse.
  Ni får gärna hjälpa oss genom att skriva vilka problem ni har, så tar vi det vidare till de som sköter sajten.

  Med värme,
  Mind

  Trådstartaren

  Hej och tack för att du/ni tar upp detta. Vi har haft en del tekniska problem, som ni tyvärr blivit varse. Beklagar att det inte fungerar som det ska just nu. Vi jobbar på en lösning och hoppas på er förståelse. Ni får gärna hjälpa oss genom att skriva vilka problem ni har, så tar vi det vidare till de som sköter sajten. Med värme, Mind

  * God Lördags e.m. här MiND Forumet.

  * Tackar ödmjukast för att en utav era  MiND;s Moderatorer togs sig tiden att publicera ett inlägg / skrivelse i min tråd jag skapat om detta ENORMA problem!!!

  * Jag kommer lista upp här nedanför ALLA tänkbara senarium av problem som uppstått inom MiND Forum; et för att de som sköter MiND Forum;ets hemsida; forum.mind.se plus den urdåliga MiND Forum Appen (Jag ej / inte alls kan rekommendera pga ännu mer tekniska problem) men jag kommer även skriva ner problem som hör till MiND;s hemsida på mind.se;

  * MiND Forum;ets hemsida; forum.mind.se;

  * Det BÖR / MÅSTE finnas en funktion / verktyg för alla användare så att man kan ”sluta” med att ”klippa, klistra, kopiera” sin egna text för att kunna vara 110 % säker på att sin egna nedskrivna text innan den ens blivit publicerad på MiND Forum;et och jag kallar den funktionen för ”säkerhetskopiera sin text i meddelanderutan”, jag personligen har fått av flera märkliga anledningar min text helt och hållet raderad innan texten är publicerad 🤔 ? (När detta händer så MÅSTE användaren börja om från början, långt ifrån trevligt och känner på mig att jag är LÅNGT ifrån ensam att ha det så här på MiND Forum;et, nu när ni MiND sagt att ni redan vet om att ni har tekniska störningar…)

  * Skulle ni kunna göra det mycket ENKLARE för oss användare angående nypublicerade inlägg / skrivelse trådar på MiND Forumet;s startsida, pga man ser ENBART / ENDAST 3 senaste nya inlägg / skrivelse / trådar och kan lova på förhand att ibland är det GARANTERAT fler inlägg än 3 stycken som har publicerat och då vet man inte vart man finner de övriga nya inlägg / skrivelser / trådarna…

  * Jag önskar personligen att det skulle finnas ytterligare tre funktioner / verktyg på startsidan för MiND Forum;et som är i listan med olika ämnesområden där bör det finnas tre funktioner: en direktkontakt till Kansliet MiND för nya förbättringsförslag för MiND Forum;et, en direktkontakt till Support för enbart tekniska störningar / problem och detta skickas direkt till de som har hand om driften av MiND Forum;et, och en specifik kontakt för nya ämnesområden i denna s.k. rullistan…

  * MiND Forum Appen;

  * Appen har kraschat massor av gånger, det var ett av huvudorsakerna till att jag avinstallera Appen från min Smartphone / Mobiltelefon/erna…

  * Den har inte samma utformning som MiND Forum;ets hemsida och gör att vissa funktioner/verktyg syns INTE / EJ i appen…

  * Appen tar för mycket lagringsutrymme från sin Smartphone / Mobiltelefon efter man har installerat den, ett STORT minus…

  * Hoppas att MiND Forum:et kommer att vidareutvecklas ihop med oss användare här på MiND Forum och här kommer en ytterligare fråga på just detta: Det skulle vara jättekul / trevligt om MiND kunde via MiND Forum, forum.mind.se lägga ut en enkätundersökning som vi användare kunde anonymt skicka i retur till MiND via självaste MiND Forum;et 🤔 ?

  * mind.se hemsidan:

  * Det skulle vara tacksamt om ni kunde öppna ett verktyg / funktion med en anonym mailbrevstjänst direkt till ert kansli för att komma med synpunkter, förslag som rör hela MiND;s stödverksamheter så som MiND:s Chatten, Tel: 90 101 m.m. ?

  * Via MiND Självmordslinjen Chatten, tacksam för att göra den ännu mera lättanvändarvänlig än nuvarande, skickaknappen är LÅNGT ifrån trevlig, och en funktion som är borttagen är när MiND Volontärer (numera heter Uppdrag Livlina) skriver, och står: ”MiND Volontär skriver”, så vet man att det är någon bakom skärmen så att säga…

  * Hoppas alla övriga användare här på MiND Forumet tar tillfället i akt och skriver i min öppna tråd / inlägg / skrivelse om ni har haft tekniska störningar m.m. på MiND Forum;et eller via mind.se osv…

  På återseende…

  Godkväll,

  Tack för listan med synpunkter och förslag på förbättringar. Vi kommer givetvis att vidarebefordra till support och utvecklare.

  Varma hälsningar MiND

   

  Om det är okej att framföra förslag så skulle jag gärna önska att det publicerades en liten notis innan, eller när det är ”tekniska störningar”? Inte minst så man är medveten om att Mind är medveten om att det är problem. Och även om det pågår under flera dagar i sträck.

  Under ett par månader var det också felaktiga tider som publicerades för inläggen. När en medlem skrivit ett inlägg på själva menysidan kunde det stå t ex 8 minuter. Men det kunde istället vara 5 timmar sedan det nya inlägget gjordes. Vet inte om det är kvar så fortfarande? Kollade efter lite nu av senaste inläggen och tyckte det då såg rätt ut. Hoppas! Men något att hålla koll på för it-supporten kanske?

  Det är lite av ett mysterium för mig ibland varför inlägg behöver granskas först av en moderator? Är det speciella symboler eller liknande som systemet reagerar på? När inlägget sedan har granskats och godkänts blir det lite som en ketchupeffekt att ”alla” inlägg som stoppats kommer efter varandra i realtid och inte då inlägget skapades (kan alltså vara två veckor senare som de dyker upp). Detta kan skapa lite förvirring i trådarna. Så ett förslag är att alltså, om det går, när inlägg är okej, vore det smidigare om de kan publiceras i den ursprungliga ordningen (den tiden och datumet) som inlägget skrevs.

  Instämmer även i att appen inte var så bra. Fick också avinstallera den.

  Strålande arbeta annars av er på Mind! Tack för att denna sida finns! Gratis dessutom. Inte klokt!

  Jag håller med dig Red Simyna. Det är lite som en ketchupefekt att allt kommer på en gångn. Och eftersom att det står det datum som det har publicerat och inte man skrev vilket är ett irternde. Där har jag börjat skriva datum själv.

  Det är fortfarande tekniska problem på sidan att man inte kan läsa i vissa trådar. Det här med tid som jag nämnde ovan fungerar inte heller som det ska.

  Hej och tack för att ni hjälper oss genom att berätta vad som inte fungerar, och även kommer med tips på förbättringar. Vissa saker hoppas vi kunna åtgärda inom kort, andra kan ta lite längre tid.
  Vänliga hälsningar,

  Mind

  Det är strul igen nu att man inte kan svara i vissa trådar. Egentligen är det väl samma sorters problem som pågår från och till under många månader tillbaka? Hur går det för teknikerna som arbetar med detta?

  Ibland kan jag känna att det är djupt oroväckande när en medlem skriver ett nytt inlägg som t ex handlar om självmordstankar och så går det inte att svara på flera, flera timmar – ibland dagar? Vad kan konsekvenserna bli av det? Menar på att just ett sånt här typ av forum behöver kanske ha lite större översikt så att tekniken fungerar på liknande sätt som jag antar att ni ser till så det tekniskt fungerar i chatten? Eller är det så att man som medlem kan behöva tänka om och istället se Mind-forumet mindre seriöst och att det ibland inte fungerar som det ska (kommer alltid från och till finnas exakt samma tekniska problem som under de senaste 6 månaderna) men att det bara är att gilla läget? En uppriktig fråga.

  Hej,

  Beklagar att det fortfarande inte fungerar som det ska. Vi ska ha ett möte inom kort för att gå igenom vad som behövs göras i form av uppdateringar/uppgraderingar. Under tiden meddelar jag de som sköter sajten om detta, och hoppas att något kan göras så att det fungerar bättre.

  Med värme,
  Mind

  Hej igen,

  Vi har varit i kontakt med tekniksupporten som skulle vara hjälpt av mer information när det är ngt som inte fungerar. Om du/ni märker ngt framöver får ni gärna skriva vilket inlägg/användare det är som strular.
  Tack för hjälpen,

  Mind

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 25 totalt)
24

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.