Hem > Forum > Arbete & Skola > Bästa vänner.

Bästa vänner.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 21 totalt)
20
 • Avatar

  Om man bryter ett löfte, brister man även ett hjärta.

  Mvh

  MW

  Jag finns här om du behöver prata!

  kram!

  Avatar
  Trådstartaren

  Jag finns här om du behöver prata! kram!

  Tack! Det betyder enormt för mig just nu.

  hur mår du idag? har du några planer för veckan?

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej!

  Jag mår bättre. Hur mår du? Jag har inga planer under veckan, väntar på att veckan ska ta slut.

  MW

  Hej! Jag mår bättre. Hur mår du? Jag har inga planer under veckan, väntar på att veckan ska ta slut. MW

  Jag mår bra tack!! Försök göra något jätteroligt som gör att veckan går snabbare, även om det bara är för dig själv! Du klarar detta!

  Avatar
  Trådstartaren

  Hej! Jätteroligt att höra att du mår bra, var lite orolig när jag läste din profil och när du inte svarade på länge. Jag finns här om du behöver det och fortsätt vara stark precis som du är nu. Jag är aktiv pfftast mellan, kl. 16:00-22:00.

  Hej! Jätteroligt att höra att du mår bra, var lite orolig när jag läste din profil och när du inte svarade på länge. Jag finns här om du behöver det och fortsätt vara stark precis som du är nu. Jag är aktiv pfftast mellan, kl. 16:00-22:00.

  hej! Så fint av dig att du blev orolig men det behöver du inte vara. Är ute och jobbar mitt i ingenstans så har nästan ingen uppkoppling. Det är så skönt att komma ifrån vardagen och allt umgänge osv, men mitt mående går upp och ner och eftersom det alla människor här är nya så blir det lätt fake. Sätter hela tiden på ett fake smile för göra alla andra glada typ, men det fungerar!
  tack så mycket!! Betyder mycket! Vad har du för dig denna veckan?

   

  Avatar
  Trådstartaren

  hej! Så fint av dig att du blev orolig men det behöver du inte vara. Är ute och jobbar mitt i ingenstans så har nästan ingen uppkoppling. Det är så skönt att komma ifrån vardagen och allt umgänge osv, men mitt mående går upp och ner och eftersom det alla människor här är nya så blir det lätt fake. Sätter hela tiden på ett fake smile för göra alla andra glada typ, men det fungerar! tack så mycket!! Betyder mycket! Vad har du för dig denna veckan?

  Hej!

  Jag skulle vilja dela med mig allt jag ha varit med om, men det är så mycket. Jag skulle vilja berätta till dig allting, men varje gång jag försöker skriva så slutar det med att jag gråter sönder mig själv och inte kan skriv alls. Jag vill komma till att jag tänkte boka en hotell bara till mig och min stora syster innan hon gifter sig och bara ha det kul under denna veckan, men jag hamnade på akuten och var dr en dygn. Sedan det har jag träffat två läkaren som ska vara mina kontaktpersoner “typ”. Idag på morgonen ringde en av läkaren och vill ha ytligare informationer om vad som egentligen lede till att jag börjar svimma. I slutet av samtalet frågade jag henne många frågor som hon inte svarade, istället så hon ” Det här är inget att leka med, även om du blir av med svimmande kan det finnas biverkningar kvar. Det kan vara långvariga biverkningar”.  Jag frågade igen. Vadå biverkningar? ” Några exempel kan det var, tappa hörseln, talförmågan och synen kan påverkas under en längre period, men det är inte permanent.

  Jag har inte brätte till min syster eller någon annan. Det är bara min stora syster som vet att jag svimmar, men jag kan inte berättar det här för att hennes bröllop är snart och jag vill absolut inte förstöra hennes fina dag. Jag är redd att bara vakan en dag och har tappat en av mina förmågor och jag inte kan förklarar till någon vad som har hänt. Jag vet inte vad jag ska göra.

  MW

  Usch va jobbigt allt låter att vara, kan inte ens föreställa mig det! Men så roligt att din syster ska gifta sig, det är ett stort steg i livet.
  Själv har jag aldrig svimmat så vet inte hur det känns speciellt om man gör det mycket. Men jag kan tänka mig att det tar mycket på krafterna att orka ta sig upp igen.
  Du behöver absolut inte berätta allt för mig, speciellt inte det som är tyngst för dig så du börjar gråta så mycket. Det är oftast lättare att ta lite åt gången, behöver inte vara sammanhängande eller något, men bara för att få ut allt från sina egna tankar!
  Har du någon kontakt inom vården när det gäller hur du mår?

  Avatar
  Trådstartaren

  Usch va jobbigt allt låter att vara, kan inte ens föreställa mig det! Men så roligt att din syster ska gifta sig, det är ett stort steg i livet. Själv har jag aldrig svimmat så vet inte hur det känns speciellt om man gör det mycket. Men jag kan tänka mig att det tar mycket på krafterna att orka ta sig upp igen. Du behöver absolut inte berätta allt för mig, speciellt inte det som är tyngst för dig så du börjar gråta så mycket. Det är oftast lättare att ta lite åt gången, behöver inte vara sammanhängande eller något, men bara för att få ut allt från sina egna tankar! Har du någon kontakt inom vården när det gäller hur du mår?

   

  Ja! jag har kontakt med vården och har även en läkare som jag kan nå närsomhelst. Jag mår bättre förstudien och resten har en jävligt bra fasade som fungerar i alla stunder. Oftast försöker jag glöm bort allting och alla som har sårat mig.
  Hur mår du? Vad ska du göra under helgen.

  Kram!

  MW❤

   

   

  Det är jättebra att du har någon kontaktperson!! Men i längden är det inte bra att bara att bara glömma, för man måste bearbeta det som har hänt på ett sunt sätt för det inte ska komma tillbaka i framtiden!
  Just nu mår jag inte jättebra, har inte gjort det på någon dag heller. Har haft ångestattacker osv. Men det fungerar! Är ute i en skog och tar hand om barn typ så det är min helg.
  kram!

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 21 totalt)
20

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.