Hem > Forum > Depression > Självmordsplaner för ikväll

Självmordsplaner för ikväll

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 19 totalt)
18
 • Jag har ska dö idag/ natt. Men har inte bestämt mig vilket tillvägagångssätt. Hur många tabletter behövs minst som dödlig dos på ett ungefär

  Avatar

  Nej sluta, nu gör du mig ledsen! Ta inte livet av dig! Vet inte vad jag ska säga för att lindra din smärta, så skickar bara en kram. <3

  Du är värdefull. En underbar person. Snälla gör det inte!

  Jag tänker på dig.

  Trådstartaren

  Du är värdefull. En underbar person. Snälla gör det inte! Jag tänker på dig.

  Jag orkar inte, har ingen som jag känner att jag kan prata med, och just nu har allt bara gått åt helvete.

  Jag läser detta och stirrar bara på tangenterna. Funderar, vad kan jag säga som kan få den här personen att ringa efter hjälp. Jag genuint ber att du inte gör detta.
  Det finns alltid någon, prata med oss här annars då. Jag lyssnar!!

  Trådstartaren

  Tack, men har precis varit på akuten, dock kunde dom bara erbjuda inläggning utan åtgärd. Dvs barnvakt. Så jag är påväg hem

  Trådstartaren

  Tack, men har precis varit på akuten, dock kunde dom bara erbjuda inläggning utan åtgärd. Dvs barnvakt. Så jag är påväg hem

  Jag gör inget ikväll,natt. Kommer snart däcka

  Psykakuten är ju allt märklig ibland alltså…. Men så bra att du tog dig dit. Helt rätt! Grym är du. Jag hoppas verkligen du kan sova gott inatt och att du mår lite bättre imorgon. Vet att det är tufft! Kämpa, ge inte upp. Du förtjänar att må bra. Glöm inte det.

  Trådstartaren

  Psykakuten är ju allt märklig ibland alltså…. Men så bra att du tog dig dit. Helt rätt! Grym är du. Jag hoppas verkligen du kan sova gott inatt och att du mår lite bättre imorgon. Vet att det är tufft! Kämpa, ge inte upp. Du förtjänar att må bra. Glöm inte det.

  Tack, ta hand om dig du me

  Trådstartaren

  Hej, jag har lite problem som utlöste allt igår. Finns de någon här som orkar lyssna (läsa) och eventuellt bolla tankar över hur jag ska lösa allt?

  Trådstartaren

  Jag har borderline sen många år tillbaka. Jag har inget självförtroende och förvrängd självbild. Identifierar mig med sjukdom och allt som är negativt med mig. Jag går runt med en mental ryggsäck full av gamla och nya incidenter, misslykanden, konflikter, dåliga beslut och en hel del kaus och dramatik som jag alltid reflekterar över, försöker analysera och jag dömmer mig själv all min vakna tid. När något nytt händer så hamnar den inte enbart i fokus. Utan allt gammalt som är jobbigt blossar upp till ytan. När detta ryggsäck svämar över så agerar jag i syfte att vilja begå självmord. Men en liten del inom mig vill väl ha hjälp och därför aggerar jag mitt ibland folk. Jag är vid tågspår, broar m.m försöker ta mitt liv, försöker hitta modet att aggera, eller vill vara nära vid en eventuell impuls. När jag varit ute i timmar och jag bara blivit sämre så blir jag galen. Går in på apotek eller systembolag och frågar vad dom rekomenderar köpa att använda till överdos, för jag ska inte leva mer. Om jag besöker akuten så blir jag enbart erbjuden inläggning utan åtgärd. Dvs bevakning, barnvakt. Det är så extremt långtråkigt då inget händer, inga samtal inget för man blir inte prioriterad. Jag brukar istället fastna hemma till slut, trycker i mig godis och sedan lugnande mediciner så att jag kan sova bort känslorna.

  Detta är beskrivning av min vakna, lediga tid. Men jag jobbar också, den ser lite annorlunda ut, och här behöver jag råd.
  Min arbetsgivare har bidrag, dom får hjälp att betala ut min lön. Men det finns en del kriterier som ska följas. Planen är att jag inte ska bli sjukskriven så ofta längre. Så jag har rätt att gå undan, byta till luganre uppgifter vid stressiga situationer okey jag behöver tydliga instruktioner. Inte för mycket på en gång m.m men detta följs inte, mest är de väl mitt eget fel, och därför får jag självmordstankar. Jag har svårt att ignorera situationer som kräver att någon med kunskap styr upp och löser problem. Vid flera tillfällen så har jag hamnat i dessa situationer. När personalen är begränsad av sjukdom och jag är den ända som har kunskap på plats att ta över. Jag tar över och de värsta är väl att mina arbetsgivare tar för givet att jag ska göra de. Men va händer, jag klappar ihop och har nu varit hemma från jobbet halva dagen igår och idag. Hatade dessutom att höra att dom räknade med att jag skulle klappa ihop och vara hemma ett par dagar. Jag känner att vad jag än gör så förlorar jag. Jag kan inte säga upp mig, för jag klarar inte av att söka nytt.

  Avatar

  Hej vad bra att du delar med dig här. Har du stöd av någon kring din arbetssituation och från vården?

  Kanske ett möte med arbetsgivare och andra ansvariga kan hjälpa i alla fall på jobbet.

  Om det blir mer tydligt vad dina arbetsuppgifter ska vara och inte vara att kollegorna är informerade och kan stötta dig i att inte ta på dig för mycket.

  Sen är det svårt att inte rycka in när det behövs men du behöver tänka på dig själv först🙂

  Om du får hjälp att hitta balans på arbetet så kan det nog hjälpa dig övrigt i livet.

   

   

  Kram 🙂

   

   

   

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 19 totalt)
18

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.