Hem > Forum > Arbete & Skola > Vill bara dö!

Vill bara dö!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Asså alla hatar mig i skolan och har ingen att vara med, skulle bara vara bra att dö så jag slipper detta.

    Jag är en snygg brud som verkligen behöver kompisar.

     

    • Detta ämne redigerades för 3 månader sedan av en moderator. Anledning: på grund av att det strider mot användarvillkoren på Mind Forum

    Hej!

    Ditt inlägg har blivit redigerat. Mind Forum är anonymt, därför har insta- adressen raderats.

    Vänliga hälsningar

    Moderator

     

     

    Har du försökt skaffa vänner på annat håll? Har du pratat med din familj eller någon vuxen om hur du känner dig?

    Jag har full förståelse att det kan kännas väldigt svårt att inte känna sig omtyckt och ha vänner i skolan. Med tiden, när man blir lite äldre, lär man sig att vänskap (till skillnad från familjeband) byggs upp och avvecklas under livet av många olika anledningar. Det är helt naturligt. Det går inte att tvinga fram vänskap. Du är fortfarande så ung och kommer att skaffa många vänner inte bara i skolan, utan även i andra sammanhang.

    Ha tålamod och gör ditt bästa för att förstå dig själv bättre och ifall du hittar något som du behöver bli bättre på så försök jobba på det. Glöm inte att ännu viktigare än att ha många vänner i livet är att ha bra vänner (familjemedlemmar inräknat) och inte minst att älska sig själv och vara sin egen bästa vän. Sök hjälp hos dem som du har nära dig (framför allt din familj) och våga prata om hur du verkligen känner dig. Det kommer att ordna sig <3.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.