Hem > Forum > Arbete & Skola > Vågar inte söka jobb!

Vågar inte söka jobb!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej! Jag är 19 år och har förmodligen social fobi och jag vågar verkligen inte söka jobb! Jag känner mig helt värdelös och löjlig men tanken på det sociala i de flesta jobb är så skrämmande. Jag kollar på jobbansökningar och får så dåligt självförtroende när jag läser vad de söker.. Jag är inte utåtriktad osv.. får panik på mig själv… dessutom tror jag att jag kan vara deprimerad. Jag pluggar lite komvux och det tar snart slut och då har jag inget att göra.. min familj förstår inte 🙁 de verkar tro att jag är lat och inte förstår verkligheten. Men jag tänker ju på det här varje dag och kämpar. Jag har ibland självmordstankar men det är inget jag skulle göra, men tankarna kommer upp ofta… hjälp vad ska jag göra 🙁 är det nån i samma situation?

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.