Hem > Forum > Arbete & Skola > Vad ska jag göra för att få dem att förstå hur dåligt jag mår

Vad ska jag göra för att få dem att förstå hur dåligt jag mår

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Vad ska jag göra för att få dem att förstå hur dåligt jag mår? Har hela tiden så mycket stress över skolarbete som jag inte lyckas göra för att jag slutar att fungera och blir stilla i flera dagar varje vecka. En eller två dagar eller nätter gör jag på uppgifterna genom att jag skrämt upp och hotar mig tillräkligt mycket och att jag MÅSTE annars är det kört,och ibland skadar mig. Och gör på adrenalin. Det är tillräkligt till att lärarna godtar mitt arbete. När jag pratat med skolan om hur jag mår säger dom att fortsätt det blir bra du är duktig du kan ju det här. Ta en uppgift i taget och bara fortsätt. Men när det inte går det blir bara stopp och sen när jag slår mig själv så blir det gjort. ”Det går att träna bort med KBT” säger vårdcentralen och ger mig kurs med enu mer att göra. Sen avslutades den och nu är det bara att ”inte stressa och fortsätta”. Men jag klarar inte hålla det uppe mer det rasar.och jag är kanske mest rädd för vad jag kan göra mot mig själv.

  Känner du att du måste göra uppgifterna så bra och därför tar det stopp? att du sätter höga krav på dig själv? Eller tror du att det handlar om att det är svårt att hantera stress generellt? <3

  Trådstartaren

  O.Mojole Tack för svar <3
  Det är ofta som jag får den frågan, men jag ser det inte som att jag har höga krav tvärt om har kraven på mig själv att få bra betyg osv blivit mindre.gör det minsta som behövs för att bli godkänd. Om jag skulle göra mina uppgifter mycket tidigare så skulle det inte bli stressigt jag vet ju det, men jag lyckas inte få mig till att göra dom om det inte är i stress och adrenalin av att jag stängt av skadat mig psykiskt eller fysiskt det är då jag kan stänga av att jag inte orkar och bara måste göra!!

  Trådstartaren

  Det är väl som ett typ av beroende antar jag. att jag inte taggar till och gör det jag behöver om det inte finns ett tillräkligt stort Hot som gör att jag stressar upp och stänger av kännslorna och bara gör.
  …planerar alltid att göra uppgifterna tidigare men det finns inget driv.tankar snurrar och gör ont I huvet och kroppen, trött och bara sitter och stirrar..hur jag får mig till att fungera mer än när jag drivs av Hot att jag måste, det jag frågar mig..

  Berätta för någon verkligen som du har förtroende för hur dåligt du mår.

  Vad är det som känns svårt med plugget är det att läsa själv eller har du några studiekamrater att plugga med?

  Trådstartaren

  Tack B.Q!
  även om jag berättar det för de jag litar på så känns de inte som det ser det som något problem..jag gör ju uppgifterna tillslut..oavsätt om det är i panik..
  Eftersom det varit distans så har jag ingen spec kontakt med studiekamrater.
  Men jag tänker att vid nästa uppgift så ska jag stoppa när jag börjar i panik och vill börja slå mig och göra den i lugn oavsätt om uppgiften inte blir i lämnad i tid för att godkänas och så får jag se vad som blir där efter

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.