Hem > Forum > Arbete & Skola > utbränd stress ångest

utbränd stress ångest

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
  • Avatar

    Orkar inte med det. Att så fort det blir lite krav eller annat så får jag ångest, är så stresskänslig. Kan kännas bättre ett tag sen blir det för mycket.

    Avatar
    Trådstartaren

    Kan inte sova ,tankarna spinner, orkar inte göra något, vill bara sova efter jobbet. Ångest över småsaker, oro för att inte orka, mina egna krav på mig själv, hjärtat slår fort och hårt, darrig i benen, yrseln är tillbaka, värdelös.

    Avatar
    Trådstartaren

    Sen min fasad på jobbet, glad, snäll och hjälpsam. Men inuti aldrig nöjd med mig själv. Spelar ingen roll hur gulliga alla är. Kommer jag någonsin klara ett jobb och må hyfsat igen?

    Ni som kanske känner igen er lite i början av en utmattning, stanna upp och dra i handbromsen. Fast jag vet, inte lätt.

    Avatar
    Trådstartaren

    Är det någon som känner igen sig?

    Avatar

    Ja verkligen, känner igen jättemycket! Tycker det har gått så långt att man behövt hitta en ny strategi för att inte ducka under fullständigt. Det eviga trycket. Jag har börjat göra så att jag arbetar medvetet med förnekelse. Försöker få mig själv att tränga undan i stället för att bearbeta, processa eller försöka hitta svar. Lära mig något viktigt (det verkar komma ändå). Kan fundera någon dag på något men sedan ger jag mig själv tillåtelse att släppa det.

    Tänker jättemycket när jag läser det du skriver att den här arbetsplatsen inte alls förtjänar att du är så lojal, tänker på jobbet på fritiden. Oroas över att prestera tillräckligt. Om man tänker ur ett framtidsperspektiv är arbetsgivare och kollegor ofta lite fräcka, tänker på sig själva. Det har jag börjat förstå mer om. Folk är inte sällan lite sluga därute. Därav tycker jag det kan vara okej att släppa sånt som chefen ändå inte tagit upp med en hittills. Att om det vore superviktigt så är det chefens ansvar att upplysa en om det? Du förtjänar vila och sinnesro är det jag försöker säga <3

    Avatar
    Trådstartaren

    Hej fina Red:) har försökt tacka för svaret men inte kommit in på forumet, krånglar för mig ibland.

    Problemet är att det jag själv som gör det här emot mig..

    Alla uppmanar mig om att vara nöjd med det jag gör men mitt huvud går inte med på det.

    Stressar i onödan, vill sluta med det.

     

    Kram

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.