Hem > Forum > Arbete & Skola > Svårt att hitta fungerande jobb – söker råd

Svårt att hitta fungerande jobb – söker råd

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej!

    Jag börjar bli orolig för att jag kommer att ha svårt att hitta ett fungerande jobb. Jag har blivit mobbad på flera arbetsplatser och har svårt att hantera själva situationen att vara på en arbetsplats. Särskilt om det förekommer det minsta av konflikter, ovänligt eller arrogant beteende, konkurrens eller liknande. Ja, allt som påminner triggar ångest och få arbetsplatser är ju perfekta.

    Jag är över 50 och det gör det också svårare. Tidigare har jag “löst” problemet genom att byta jobb ofta. Jag har god arbetskapacitet (tom väldigt god) och har aldrig haft några problem relaterade till prestation. Jag kan också samarbeta väl. Problemet handlar alltså mer om hur jag mår i miljön än själva arbetet.

    Börjar inse att det blir allt svårare att fortsätta på samma sätt (1-2 år på varje jobb, tills jag känner något tecken på mobbning.).Jag blir äldre och mitt cv ser allt märkligare ut med alla olika jobb. Det vore också så skönt att få en positiv erfarenhet och vara i en god stabil miljö för att kunna slappna en längre tid. Drömmen skulle vara att kunna blomma ut lite och utvecklas.

    Vad finns det för möjligheter att få hjälp av arbetsförmedlingen att få någon slags anpassad anställning ? Vad kan man göra ,någon som vet vad det finns för hjälp att få? Utbildning har jag redan (flera) och det känns inte som lösningen.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.