Hem > Forum > Arbete & Skola > Sjuk och ensam

Sjuk och ensam

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag är tsm med en äldre man som har psykiska problem. Jag har kroniska smärtor o sjukdomar som gör mig trött. Jag har ingen familj eller vänner då dom flesta uttnytjat eller skadat mig för jag har varit en naiv mes pga trauman större delen av livet. Vården sätter mig i köer utan att något händer och det är bråk med min partner konstant för att han inte lärt sig reglera sina känslor eller kommunicera dom.. Jag är 26 år han är nästan 20 år äldre o jag får sköta allt hela tiden plus aldrig får vara ifred oavsett hans humör. Jag vet inte vad jag ska göra längre.. Jag orkar inte mer o har redan skrivit ett brev.

    Hej!

    Låter som du har det jättejobbigt. Tror att det skulle vara bra om du fick någon att prata med och få stöd ifrån. Om det inte funkar med vården skulle du ju kunna vända dig till Svenska Kyrkan där du bor. Exempelvis en diakon. Det är gratis och de har tystnadsplikt. Det kanske är lättare att hitta lösningar i din situation om du inte är helt ensam.
    Kramar från mig till dig.

    Tycker du ska lämna han. Och gör det bestämt. Du är fortfarande jätteung och har många möjligheter att leva ett lyckligt liv med någon som förtjänar dig!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.