Hem > Forum > Arbete & Skola > självmordsförsök?

självmordsförsök?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14
 • för ca 2 månader sen gjorde jag ett självmordsförsök, men tyvärr fungerade inte det. enda sen dess har jag inget annat än velat göra det igen och det är så nära nu. vore så lätt att bara ta slut, så skönt. nu vet jag om att ifall jag försöker igen kommer det att fungera. jag borde göra det direkt! kanske inatt så blir det bra!

  för ca 2 månader sen gjorde jag ett självmordsförsök, men tyvärr fungerade inte det. enda sen dess har jag inget annat än velat göra det igen och det är så nära nu. vore så lätt att bara ta slut, så skönt. nu vet jag om att ifall jag försöker igen kommer det att fungera. jag borde göra det direkt! kanske inatt så blir det bra!

  hur gammal är du?  Inget ont menat , bara undrar

  Trådstartaren

  Jag är 19

  You can take the pain away, not your life.

  There is help out there for whatever you’re going through.

  Hej. Vilken tur att det inte fungerade! Gör inte om det ge inte upp! Det kommer andra tider förr eller senare . Hu mår du nu ? Snälla svara ! Tänker på dig  vännen.

  Trådstartaren

  Hej. Vilken tur att det inte fungerade! Gör inte om det ge inte upp! Det kommer andra tider förr eller senare . Hu mår du nu ? Snälla svara ! Tänker på dig vännen.

  hela dagen igår var en kamp, en kamp som jag inte ville ta, vill inte leva. Var otroligt nära igår, satt med allt framför mig… är ledsen att det inte hände något. Hade varit bättre om det hände något! Mår inte bättre idag, det är kanske idag det händer…

  Hej. Vad tråkigt att du mår så dåligt! Prova att ring självmordslinjen . Om det inte hjälper ring 112 . Du behöver ju ju hjälp snarast. Svara om du orkar . Kram

  Trådstartaren

  Hej. Vad tråkigt att du mår så dåligt! Prova att ring självmordslinjen . Om det inte hjälper ring 112 . Du behöver ju ju hjälp snarast. Svara om du orkar . Kram

  Kan inte ringa någon, finns inte möjlighet till att göra det. Borde ha åkt in till sjukhuset för några dagar sen då allt detta började, men pga olika anledningar kan jag inte åka in. Är så troligt trött. Så trött. Vill få ett slut. Kan inte kämpa mer.

  Tjänare, prata med mig, tror vi behöver det

  Försöker få tiden att gå, tänka på annat.

  Vad sysselsätter du dig med?

  Försöker kolla på Netflix men tankarna kan inte fokusera. Känner mig ensam i detta fall ner i avgrunden.  Önskar att du ville svara och dela med dig av dina tankar. Vad är det som driver dig ner i hjälplöshet. Hur har du lyckats hålla dig över vattenytan hittills? Finns det ingen i din närhet , kompis eller så som kan hålla om dig, ge dig kraft.

  Trådstartaren

  Försöker kolla på Netflix men tankarna kan inte fokusera. Känner mig ensam i detta fall ner i avgrunden. Önskar att du ville svara och dela med dig av dina tankar. Vad är det som driver dig ner i hjälplöshet. Hur har du lyckats hålla dig över vattenytan hittills? Finns det ingen i din närhet , kompis eller så som kan hålla om dig, ge dig kraft.

  Hej! Tråkigt att höra att du inte mår så bra! Du är inte ensam! Du är aldrig ensam i dina känslor eller tankar! Det är typ 100 olika saker som har gjort att jag har hamnat långt nere, och gräver mig djupare och djupare. Jag kan inte vara ensam, bör inte vara ensam, är rädd att jag tar livet av mig då, det finns en mycket stor chans att jag gör det. De vänner som jag kan prata med, vet om hur jag mår, svarar inte. Vill inte vara till besvär så det är inte lönt ens att försöka igen. Hur mår du? Vad tänker du på?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 15 totalt)
14

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.