Hem > Forum > Arbete & Skola > Saknar mitt ex

Saknar mitt ex

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8
 • Hej. För drygt 2 månader sen postade jag här ett inlägg om att jag hade gjort slut med mitt ex. Fick rådet då här att jag skulle ge det tid och nu har det gått 2 månader, snart 3. Jag har sedan dess verkligen jobbat på att försöka glömma henne. Elr Aa inte glömma men acceptera läget och jobba på mig själv. Har verkligen gjort framsteg med saker som jag är stolt över. Börjat träna mer och fokuserar mkt på o göra saker som gör mig glad. Sen har jag avföljt henne överallt förutom Snap och insta men allt annars. Däremot så har det fan inte hjälpt och jag får panik på mig själv. Jag gör verkligen allt för att gå vidare men det slutar ändå med att jag i små stunder kollar hennes nya bilder etc. Sen bor jag också i en ganska liten stad så man möter på varandra ganska ofta. Vet verkligen inte vad mer jag ska göra för allt jag tänker på är henne konstant trots att det gått 3 månader isch. Jag drömmer även nästan varje natt om att vi är i en säng ihop och skrattar och är glada över att det är som vanligt igen. Snälla har någon nån hjälp? Jag orkar verkligen inte med det här mer snart.

  <3 Vad smärtsamt. Hjärtesorg är så tungt. Jag tänker att det låter som att du är en bra bit in i processen och att du nu behöver ett nytt steg att förhålla dig till? Jag undrar om det inte kan vara hjälpsamt att du träffar en ny person som du lite löst bara hänger med? Alltså för att ta sig över den tröskeln? Tänker också att du säkert lärt dig massor av tidigare relationen om vad du söker och inte söker hos nästa partner. Kanske du kan hitta en person som har mer av det som du saknade hos din förra? Vet inte om det här är till någon hjälp övh. Tänker mest högt.

  Trådstartaren

  <3 Vad smärtsamt. Hjärtesorg är så tungt. Jag tänker att det låter som att du är en bra bit in i processen och att du nu behöver ett nytt steg att förhålla dig till? Jag undrar om det inte kan vara hjälpsamt att du träffar en ny person som du lite löst bara hänger med? Alltså för att ta sig över den tröskeln? Tänker också att du säkert lärt dig massor av tidigare relationen om vad du söker och inte söker hos nästa partner. Kanske du kan hitta en person som har mer av det som du saknade hos din förra? Vet inte om det här är till någon hjälp övh. Tänker mest högt.

  Hej. Tack för svaret. Hjälper att ens få läsa någon annans tankar. Ja många av mina vänner säger att jag ska börja dejta andra men jag känner inget inför det. Tycker de känns så fel o bearbeta sina sorger med en person genom att hitta någon annan att vara glad med för stunden. Asså såhär, allt jag könner med mitt ex kommer ju ändå vara kvar där. Sen vill jag typ gå tillbaka men vet inte om hon vill o egentligen vet jag inte om jag vill heller de. Alla hade då liksom tappat förtroendet för mig för att jag går tillbaka. Men tack verkligen för du svarar mig!!

  <3 Åh, tycker du har så rätt, förstår precis vad du menar.

  Apropå sorg: Har du haft sådär att du i princip stängt inne dig själv i någon vecka och bara gråtit så mycket det går? Alltså fått utlopp för den här smärtan du bär på?

  Tänker att det också spelar in att ni bor i en mindre stad och därför springer på varandra. Inte konstigt alls att det är helt hemskt, skulle själv tycka det var jättejättejobbigt om det hände mig.

  Inte konstigt heller med dubbla känslor inför om du vill tillbaka till den relationen eller inte. Är det inte litegrann så att man desperat saknar, vill ingenting annat, än tillbaka den där världen man skapade ihop? Tänker på drömmarna du har? Men samtidigt finns det negativa aspekter i relationen och som man heller inte kan förbise? Det är dessa två alternativ som du bollar i huvudet, låter det som?

  Trådstartaren

  <3 Åh, tycker du har så rätt, förstår precis vad du menar. Apropå sorg: Har du haft sådär att du i princip stängt inne dig själv i någon vecka och bara gråtit så mycket det går? Alltså fått utlopp för den här smärtan du bär på? Tänker att det också spelar in att ni bor i en mindre stad och därför springer på varandra. Inte konstigt alls att det är helt hemskt, skulle själv tycka det var jättejättejobbigt om det hände mig. Inte konstigt heller med dubbla känslor inför om du vill tillbaka till den relationen eller inte. Är det inte litegrann så att man desperat saknar, vill ingenting annat, än tillbaka den där världen man skapade ihop? Tänker på drömmarna du har? Men samtidigt finns det negativa aspekter i relationen och som man heller inte kan förbise? Det är dessa två alternativ som du bollar i huvudet, låter det som?

  Hej igen. Ja i ungefär 2 veckor efter jag gjorde slut grät jag varje dag hela riden. Så fort jag ens hörde hennes namn! Och under de veckorna kunde jag inte vara själv i mindre rum för fick panik då. Du har också väldigt rätt i allt annat du skriver. Torr att det är vanligt att man vill tillbaka men tk det är jobbigt att känna så när jag innerst inne egentligen vet att jag inte kmr må bra av det. Kanskw är de för att jag är rädd att se henne med någon annan. Asså den tanken är så jobbig för mig. Tack för så bra tankar och idéer! Hjälper mig jättemkt.

  Shit vad tungt. Tror alla har varit där och vet hur bottenlöst ledsen man kan vara. Tänk att det kommer en dag då du kan skratta, le, tänka på henne mer neutralt.

  Då är du också kanske redo att släppa in någon annan..

  Önskar dig så mkt lycka till. En dag är du glad över att det blev som det blev. Känner starkt för dig..

   

   

  Trådstartaren

  Shit vad tungt. Tror alla har varit där och vet hur bottenlöst ledsen man kan vara. Tänk att det kommer en dag då du kan skratta, le, tänka på henne mer neutralt. Då är du också kanske redo att släppa in någon annan.. Önskar dig så mkt lycka till. En dag är du glad över att det blev som det blev. Känner starkt för dig..

  tack!!! Idag har det känts bättre och bara för det gjorde det har hon på fyllan både skrivit till mig samt ringt mig. Detta gjorde hon även förra helgen o förstår inte varför då hon säger att hon mår så mkt bättre utan mig, någon som har idéer kring varför hon fortsätter ringa/kontakta mig på fyllan. Hon dubbelsnapade mig även o skickade en spegelbild där hon försökte göra sig snygg. Fattar inte asså

  Det är tungt som sjutton, för många extremt svårt, när en relation brister. Men det inträffar i stort sett alla någon gång i livet, för många flera gånger i livet. Människan är konstruerad så att vi kan gå vidare, men vi måste då vara fokuserade på att gå vidare. När en relation är slut, så måste jag tänkta – är det definitivt eller är det ”kanske” kan det bli något igen. Det är mycket bättre med ett definitivt slut. Då är det lättare med tiden att gå vidare. Det är tungt. För mig har det handlar om ett halvår där det varit tungt, sedan har det blivit enklare.

  Börja inte dejta någon förrän du är klar med känslorna för ditt ex. Det är inte rätt för den du skulle dejta om du inte har gått vidare från ditt ex. Det är bara att fråga sig själv hur man skulle känna om den man dejtar inte har kommit över sitt ex och helst skulle få ihop det med ex:et.

  Att försöka fokusera på annat är nog det enda som egentligen hjälper. Har du bra vänner att hänga med så är det antagligen det bästa. Då tänker jag riktiga vänner som också fattar vad du kämpar med och att det inte allt är så att man är vidare glad i det läget du befinner dig.

  Att försöka hitta sätt att klara sig igenom de kommande månaderna ser jag som det viktiga och att tänka att med tiden kommer du att tänka på ex:et allt mindre. Även om det kan ta tid.

  Avfölj henne på instagram och andra ställen. Det kan annars bara ställa till det och få dig att fastna längre och dra ut på lidandet. Jag skulle aldrig följa ett ex på något sätt. Det är inte bra. Man måste sätta upp regler för sig själv.

  Med tiden kommer det att bli bättre. Hur lång tid det kommer att ta beror på hur man väljer att agera. Att ni bor i samma stad och möter varann ibland, är säkerligen svårt till en början. Försök att undvika att möta henne.

  Det här är de råd jag skulle ha gett mig själv när jag varit i den situationen. Men man måste själv göra det man tror funkar bäst för en själv.

  någon som har idéer kring varför hon fortsätter ringa/kontakta mig på fyllan. Hon dubbelsnapade mig även o skickade en spegelbild där hon försökte göra sig snygg. Fattar inte asså

  För att hon är egoistisk och att hon inte tänker på dig utan på sig själv. Byt telefonnummer. Stäng av snapshat. – Igen, det är vad jag skulle råda mig själv. Hon behandlar dig illa. En person som bryr sig skulle inte agera som hon gör. En person som bryr sig skulle förstå att det är jobbigt för dig och låta dig gå vidare.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
8

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.