Hem > Forum > Arbete & Skola > Otrohet

Otrohet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Jag var otrogen mot min kille med min arbetskollega och nu känner jag att jag bara vill sjunka under jorden för att slippa det som händer därefter..

  Avatar

  <3 Åh nej. Jobbigt! Tycker synd om dig. Vet hur man kan må efter man gjort vissa felsteg som man ångrar. Hur tror du att din partner kommer reagera om/när han får reda på det här? Är du mest orolig för hans reaktion och ovissheten vad som kan hända, eller är det någonting annat som känns extra hemskt just nu – om du vill säga?

  Skickar en stor kram!

  Hur kan vi stötta dig i den här situationen? <3

  Jag förstår dig för jag har gjort samma misstag.

  Var dålig situation hemma med min sambo i några månader å jag mådde riktigt dåligt. En kollega på nya jobbet dök upp med liknande problem å vi klickade å det var som att få det stöd man behövde å saknade. Problemet kom ju senare å jag ångar det fortfarande.

  Jag har valt att försöka tränga undan detta. Valt att ta bort kollegan från mitt liv. Radera sms å kontakt. Bara bete mig som kollega när vi möts men vill inte ha något med personen att göra privat. Jag har valt att lägga all min kärlek till min sambo och jag försöker gottgöra så gott jag kan. Jag har aldrig berättat för min sambo. Jag vågar inte. Han har depressiva perioder och kan få självmordstankar.

  Prata med någon du litar på. Prata med en psykolog om du vill prata det ur dig. <3

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.