Hem > Forum > Arbete & Skola > Otrohet?

Otrohet?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Min hjärna är ganska svartsjuk speciellt när man har mycket ångest. Och ett lite halvstökigt förhållande.  Min sambo har börjat umgås med en tjej arbetskamrat. Inget mer än så. Förutom när han säger att han ska ut och motionsgå och kommer hem säger att han gick med henne ett tag. Säger det för att jag inte ska tro att han är otrogen.

   

  Ja ha men vi ska ju umgås med henne imorgon varför kan du inte vänta med att träffa henne då?

   

  Är det här på början till ett slut där han kommer lämna mig?

   

   

  Va jobbigt för dig att behöva känna dig orolig så fort han inte är med dig.. Samtidigt tycker jag att han verkar vara ärlig eftersom han faktiskt berättar att han träffat henne. Försök häng med honom ut på promenaden för att se hur han reagerar.  Kanske är det planerat att dom ska träffas i smyg? Hänger du med i sista sekund så kanske han blir nervös och rädd att bli avslöjad, då lär du märka om det är något på gång.

  Känner du att det är jobbigt så fråga honom om han verkligen är nöjd med erat förhållande och berätta att du tycker det känns jobbigt när han träffar någon annan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.