Hem > Forum > Arbete & Skola > Mitt självmordsförsök

Mitt självmordsförsök

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 16 totalt)
15
  • Hej! Utskriven för ngn vecka sedan efter ett misslyckat självmordsförsök. Har nu förlorat sambo och 2 barn, är bostadslös nu oxå. Orkar fan inte mer utan planerar att ta mitt liv igen och hoppas på bättre tur denna gång….är så trött och ledsen på folk nu oxå som brutit kontakten p.g.a detta….

    Avatar

    <3 Oj! Men shit vad sjukt att folk brutit pga. detta. Så otroligt sårande! Hade blivit så ledsen och knäckt jag också om det hände mig.

    Vad har hänt med sambon och barnen – alltså är det så att sambon har kastat ut dig – om du orkar säga?

    Trådstartaren

    Ja hon fick mig att skriva ut mig från vårt gemensamma hyreskontrakt då jag låg på psykakuten och var helt borta p.g.a medicinering. Tack för att du hör av dig. Midsommar och själv i en etta…saknar mina barn nåt djävulskt…

    Trådstartaren

    Det som håller mig uppe just nu är att jag skriver…älskar att skriva, på en bok med titeln “mitt självmord”! Hoppas kunna hjälpa nån innan jag är borta.

    Avatar

    <3 Det var väldigt magstarkt av sambon att hon gjorde så när du låg inlagd. Så ledsen för det!

    Förstår att du saknar dina barn enormt mycket. Har sambon gjort så att du inte får träffa de alls?

    Trådstartaren

    Vi har inte träffats, pratat på mobilen 3 ggr. Totalt 27 min sedan 17/5…

    Vem är du? Jobbar du på mind forum lr är du en privatperson?

    Avatar

    Åh, nejnej, jobbar absolut inte för Mind utan är en vanlig medlem här. Är dock ganska aktiv på det här forumet sedan ungefär 2,5 år tillbaka 🙂 Har själv ibland skrivit inlägg när jag haft svåra självmordstankar så vet litegrann hur det kan kännas när det är som värst.

    Trådstartaren

    Det lät bra, tack! Vad tror du om en bok om det jag är med om just nu? Är du man lr kvinna?

    Jag vill skriva klart, sen är jag redo att ge upp och avsluta. Är oerhört trött på detta liv. Det är ett icke liv.

    Avatar

    <3 Jag tror på det. Men jag tror även på ett lyckligt slut. Alltså att du skriver boken men överlevde! Det hjälper betydligt fler. Jag är kvinna, ca 40 år gammal.

    Vill du säga lite mer i detalj vad du skriver om? Alltså handlar det om ditt liv och varför det blev som det blev eller dylikt?

    Trådstartaren

    Ja det är en bok för människor som går i självmordstankar, för anhöriga mm. Det handlar om mitt liv innan försöket, anledning, hur jag gjorde, efterspel, och mycket funderingar kring min sambos agerande. Det är blandat med texter om hur jäkla bra vi hade det innan, våra resor, våra barn och andra upplevelser. Skriver även om hur det känns att inte ha något hopp kvar som 59 årig man…

    Avatar

    Det låter jätteintressant. Har du skrivit långt hittills?

    Trådstartaren

    Har stolpat upp 15-17 kapitel och renskrivit ca 3000 ord. I rätt format för förläggare/utgivare. Har en rektor som korrekturläser. Ska fortsätta imorgon från 09.00 ungefär. Räknar med 1 månads skrivande.

    Är tacksam att du hörde av dig här och kom gärna tillbaka imorgon om du har möjlighet, jag griper alla halmstrån jag kan just nu för att reda ut detta men vet innerst inne att jag kommer att fullborda mina intentioner på att lämna…

    Mvh B

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 16 totalt)
15

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.