Hem > Forum > Arbete & Skola > Livet bara hugger en i ryggen

Livet bara hugger en i ryggen

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Som rubriken lyder- livet bara hugger en i ryggen.

  Man försöker göra så mycket gott som möjligt och ta hand om sig själv. Man visar omtanke om människor och försöker också göra sitt yttersta för att få bukt med sitt dåliga mående. Till en början går allt bra, men sedan händer något som drar ned en igen

  Exempelvis när man skapar en ny relation med någon. Allt går bra i början tills det visar sig att dem bara utnyttjat en, och man vill bara spy på dem vid det laget. Hur kan en människa vara så elak att de utnyttjar någon? Sådana borde inte ha någon plats på jorden.

  Efter 19 år vid livet med kontinuerliga misslyckanden kanske det är dags att dö. Livet bara hugger en i ryggen när man minst anar det och ingen direkt bryr sig

  Har du pratat med någon om det? Hur var din barndom och relationen med familjen? Har du någon npf-diagnos? Har du snälla vänner? Ett jobb du trivs med?

  Det kan finnas förklaringar till varför du känner som du gör.

  Ibland dras vi till elaka människor undermedvetet. Jag tror inte att det är en slump om man gång på gång drabbas av personer som utnyttjar en eller är elaka på andra sätt.

  Du är långt ifrån ensam och det finns många snälla människor som du inte lärt känna än!

  <3 Det är förödande att vara med om det du berättar, fina du. I hear you. Vi är många som lider av PTSD pga. vad andra har utsatt oss för genom livet. Inte minst som vuxen verkar vissa personer helt tappat fattningen vad som är okej att utsätta andra för. En kompis till mig råkade så illa ut som vuxen av andra att hon tillslut helt tappade minnet. Det är skrämmande. Själv fick jag svåra sömnsvårigheter för många år sedan pga. en sk vän. Det har inte lagt sig ännu. Känner faktiskt precis som du just nu: förstår inte folk vilken skada de gör emot en? Det borde vara straffbart.

  Stor kram

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.