Hem > Forum > Arbete & Skola > Konstant Ångest, Stress och hjärtklappningar

Konstant Ångest, Stress och hjärtklappningar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Har i lite över 3 månader haft konstant ångest och hjärtklappningar. får ingen sömn då mina tankar bara inte låter mig slappna av. är livrädd att dö och känns varje dag som att jag kommer dö.

    Har ingen ork att göra något alls. min kropp klarar inte av något alls. har smärta som kommer och går hela tiden och så fort ja känner minsta lilla smärta tror min hjärna jag ska dö och så hanmar jag i en ond cirkel.

    gick från att träna varje dag i 4 år till att inte ens ha orken att gå ut ur huset längre utan att bli orolig att jag ska dö.

    innan alla kroppsliga symptom började så har jag stressat i över ett år att jag inte kan hitta ett jobb, inte har gjort klart min skolgång, bråkar med familjemedlemmar, blivit utslängd hemmifrån, får dålig sömn, ätit dåligt, sura uppstötningar bland mera.

    efter flera månader av denna stress så fick jag helt plötsligt hjärtklappningar och har varit konstant stressad över att jag kommer dö. Har kontaktat flera personer inom vård och gjort blodprov osv men det blir inte bättre. Då både min mamma och pappa har hjärt o kärl problem blir jag ännu mer orolig “tänk om jag också har det”. Har bokat tid med en psykolog för att förklara hur dåligt jag mår men allt tar sån tid.

    Det är ett konstant helvete att “leva” så här och jag vill bara att de ska bli över.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.