Hem > Forum > Arbete & Skola > Känner att jag inte har anledning att fortsätta leva

Känner att jag inte har anledning att fortsätta leva

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Jag har haft ett helvete de senaste åren. Det har gått upp och ner och jag har stundvis tagit mig från allt dåligt. Men nu känns det som om jag är tillbaka på ruta ett. Allt detta skit jag går igenom har med en kille att göra. Jag hatar honom för att han ens har mage att utsätta mig för skit. Tänk er att göra allt för en människa sen beteer han sig som om du vore skit. 2,5 år och jag får egentligen skylla mig själv. Alla glåpord, ett fåtal gånger han rört mig och skrikit på mig och ändå jag förlät han och var där för han. Jag har förstått att han är en manipulativ människa, men jag av alla människor? Jag har testat anti depressiva, pratat med psykolog, tagit tag i allt själv, men inget hjälper. Ibland vill jag bara gå ut mitt i natten för att jag inte pallar mer. Allt jag kan tänka på är att han får känna samma smärta han orsakat mig på sig själv.

  Hej

  <span style=”line-height: 1.5;”>Förstår jag dig rätt  att du fortfarande är tillsammans med den här killen?  Bor ni ihop?</span>

  Vet inte varför det har blivit formaterat på det märkliga sättet 🙁

  Trådstartaren

  Nej vi bor inte tillsammans utan vi ”var” bara vänner. Har gjort mycket för han därför tar jag detta extra hårt.

  Försök tänka att det blir bättre och bättre nu när du slipper honom.  En osund relation ska du vara glad för att lämna bakom dig. <3 Din framtid är ljusare nu.

  Du kan inte ändra det som varit, men du kan  försöka påverka framtiden så att du mår bättre.

  Öva med medkänsla och kärlek till dig själv och  se varningssignaler för att inte umgås med liknande personer som honom i framtiden.

  Du har inte gjort något fel, var stolt över den hjälp du har givit, men sätt samtidigt gränser för hur människor får bete sig mot dig i framtiden.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.