Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag vill dö

Jag vill dö

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Jag har ingen att prata med, min kille gjorde slut med mig några veckor sedan. Jag har varit i en dålig period och han var den ända som jag kunde prata med. Jag vill inte leva mer.
    har ingen att kontakta, och mina föräldrar tar inte mig seriöst.

    Jag förstår att det känns jobbigt. Nu vet jag inte hur gammal du är men om du går i skola så kan du kontakta skolkuratorn för att prata, om du tycker det skulle kännas okej. Du får annars gärna skriva av dig här om du vill, finns här för dig. Ta hand om dig! <3

    Det kan kännas väldigt tomt och svårt när någon man älskar väljer att göra slut med en och gå sin egen väg. Men en sak som livet lär en är att den känslan man känner efter att ett förhållande tar slut blir bättre med tiden. Med tiden, när det brustna hjärtat börjat läcka och bli hel igen kan man börja tänka klart och även dra lärdomar av det som har hänt. Många gånger, efteråt,  förstår man både sig själv, sin förre detta och den relation som tagit slut bättre och på så sätt växer man person. Man blir både klockare och starkare. Jag förstår att du inte är där ännu men jag lovar att du kommer dit bara du litar på att livet och tiden, med lite hjälp från dig själv förstås, kan och ska få allt att bli och kännas bra igen. Du klarar det! Du är starkare än du tror!

    Du får jättegärna skriva mer om dig och hur du mår. Du behöver inte känna att du inte har någon att prata med för vi finns här.

    Allt gott <3

     

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.