Hem > Forum > Arbete & Skola > Jag tänkte ta mitt liv inom de närmsta dagarna

Jag tänkte ta mitt liv inom de närmsta dagarna

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6
 • Avatar

  jag klarar inte av det mer

  Avatar

  jag klarar inte av det mer

  Vad jobbigt att behöva må så där dåligt att du känner att du ger upp livet. Det finns möjlighet att välja att samtala med någon på vår självmordslinje 90101 eller ta kontakt med vårdcentralen eller psykakuten på din ort.  Skulle det vara något som du skulle kunna testa?

  Föredrar du mejlkontakt med någon av våra volontärer så skriv till följande adress [email protected]

  Länk till chatten hittar du här – där hittar du andra telefonnr som du kan ringa till om du föredrar det…

  Avatar
  Trådstartaren

  Det finns ingen hjälp för de i min situation. Allt är bara fejk o spel för gallerierna för att det ska se bra ut utåt sätt och på pappret.

  Avatar

  Jag håller med dig hela vägen. Funderar själv ofta över hur hänsynslöst och lögnaktigt det här samhället är.

  Men detta forumet är en helt annan grej. Skriva av dig här om du vill snacka med någon som vet hur det är. Jag följer tråden och svarar ifall du skriver.

  sitter just nu helt jävla desperat över hur alla kan vara sådana svin, och att alla bara tar men ingen ger.

  Avatar

  Det kan hjälpa att lyssna på en meditation i en app. Jag provar Insight Timer.  Jag tror att vädret och mörkret gör att man lättare tänker på att inte vilja leva. Även om allt är hopplöst på sommaren så är det inte lika döds-svart som nu. De hittar inga fel på mig och ändå mår jag också otroligt dåligt emellanåt. Det är som att sitta i en tunna med lock på. Och jag kommer inte ut. Och det finns ingen kraft. Och jag tycks inte kunna någonting. Men vi kan ju massor eller hur? Om man bara hittar sin plats…

  Försök hitta en liten punkt. Där du kan vara du. Och då lyser du.

  Avatar

  jag klarar inte av det mer

  Tro mig, att må bra är lättare än man tror. Jag har också hatat samhället och o alla jevla människor riktigt mycket men jag har också insett hur enormt mycket jag kan åstadkomma genom att bara hitta rätt energi, inställning och verktyg inom mig själv. Människor kan lika gärna behandla dig fantastiskt beroende på vilken känsla du har hopplat till dem. En annan sak:  Det är så skönt att inse att ens JAG inte behöver sitta i huvudet utan kan upplevas på ett nytt mer positivt sätt i hela kroppen. Ex din känsel kan hjälpa dig att må bättre! Jag kan förklara mer om du vill höra 🙂

  Avatar

  Det finns ingen hjälp för de i min situation. Allt är bara fejk o spel för gallerierna för att det ska se bra ut utåt sätt och på pappret.

  Jag har också nått den insikten. Gått på myten om att det finns hjälp, läst alla goda råd som lovar att det finns en väg ut. Ring hit, kontakta den. Men där är ju ingen på andra sidan luren. Det finns ingen hjälp för alla, bara några lyckliga få som får stå som frontpersoner i ett lopp man redan vet är förlorat för så många.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
6

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.