Hem > Forum > Arbete & Skola > Hur tar man sig upp?

Hur tar man sig upp?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Trådstartaren

  Vet inte vad jag ska skriva, hur jag ska formulera mig. Är uppgiven och ledsen!  Jag vill inte må så här! Jag vill inte vara i det här svarta hålet, där allt jag säger bara är negativt. Där ingen orkar prata med mig längre, föräldrar och vänner vill inte prat om vanliga saker. Men jag fattar varför, inget är positivt längre. Men jag kommer inte förbi det själv, jag försöker och försöker att peppa mig själv och tänker att nu ska jga försöka vara mer positiv och så, men det går inte. Det är som att jag sitter fast. Och prata om det jobbiga går inte, de bara viftar bort det med ”jag vet hur det är” och tror att det är att trösta och hjälpa. Det är bara att hålla masken och försöka vara positiv.

  Hur kommer man förbi och hur mår jag bra igen?

  Ser inte varför man ska tvinga sig att vara posetiv. Upplever aldrig att jag försöker vara posetiv om jag inte är det. Ibland behöver man titta på det som gör ont. Sen kan man bli posetiv igen. För man är posetiv då utan att tvingat fram det. Ogillar det med kbt. Tänk rätt. Nej. Tänk vad du naturligt tänker. Titta på det.

  Exempel wå du förstår mitt tillvägagångssätt som är totalt anti tänk posetivt. Kommer aldrig träffa en partner kan jag tänka. Mår as dåligt. Kommer vara ensam hela livet. Mår as dåligt. Sen sitter jag bara och mår as dåligt. Slåss inte mot det alls. Det som händer. Jag acceptera det ”onda”. Sen när det inte gör ont längre kan jag se. Jag kan mycket väl träffa någon osv. Utan att ha tvingat fram det alls. Mår bra igen och är genuint posetiv.

  Sluta slåss mot dig själv och vad du verkligen tänker och känner är mitt råd.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.