Hem > Forum > Arbete & Skola > Exet ihop m fd väninna, snart troligen uppsagd och dessutom epileptiker

Exet ihop m fd väninna, snart troligen uppsagd och dessutom epileptiker

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
 • Livet är verkligen skit ibland. Har inte klivit upp ur sängen på två dagar. Ser inget liv att hopp men nuvarande skitläge är mitt eget fel.

  Har förvarnat på jobbet om att jag har mkt stressigt nu så inte mer nu tack behöver ngn paus med positivt ibland. Men nej. Sa då att jag måste väl sjukskriva mig då pga att orkar inte pressas (förvarnade chef två ggr före möte bad dem skjuta upp det lite). Så då sjukskrevs jag och byts väl ut och kastas bort. Tack så mkt för var nu mina ansträngningar började visa hopp om lite bättre läge framöver. Nu åt helvete.

  Pga detta flippade jag av veckans upptäckt att exet ÄR ihop m sonens fd bästis mamma som brukade sitta här hemma och stöta på honom. Sa till mig att hon sagt till honom att dumpa mig och frös ut mig från kretsen efter separation. De har umgåtts på mina barnveckor och ute varit öppna med sitt. Urk så falskt och fult. Var jag som var lekmamma för alla barn när de var små hon var bara kall mot min son. Han aldrig ditbjuden utom på fest med pappa bifogad, jag flippade.

  utreds av neuro för hjärnoperation- men vill väl inte inte lönt ändå allt jag hade i livet har jag förlorat utom en son jag inte kan erbjuda kul.

  min mamma tog livet av sig. Min styvfar blev mördad. Har ingen familj utom son i livet. Men men – hade väl velat självdö dock är jag inte modig nog att testa så gör det inte.

  HUR gör man för att som äldre när allt är kört få livslust igen. Var enkelt som ung när det fanns saker att testa. Nu har jag bränt alla broar.
  ha det bra ni alla som läser.
  vi måste kämpa på. Jag sover bort tiden så slipper tänka.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.