Hem > Forum > Arbete & Skola > Elak chef

Elak chef

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har jobbat inom samma verksamhet i 4 år, jag har kämpat och jobbat hårt, gjort allting rätt och ställt upp. Sedan hamnade jag i en grupp inom denna verksamhet vars chef har förstört allt detta. Jag har ställt upp till den punkt att jag tillslut kände att jag inte orkar längre pga personalbrist som lett till övertid, chef som tvingar oss att jobba snabbare och snabbare för att spara på personal och en chef som vägrar lyssna på det personalen säger. Tillslut grät jag i bilen mellan besöken och höll på att svimma under arbetstid nästan varje dag på grund av den andnöd jag upplevde. Stressens påverkan blev ett faktum och jag bestämde mig för att säga upp mig för att inte förstöra min hälsa för all framtid. Vilket jag också berättade för chefen.  Efter det har chefen blivit otrevlig, elak och svår att ha att göra med och endast på grund av min uppsägning kan jag inte skriva honom som referens till framtida jobb och allt känns kört. Det är flera i denna verksamhet som sagt upp sig det senaste året och alla upplever samma sak, vi som jobbar kvar på timmar känner oss mobbade och en av dessa nuvarande vikarier har chefen aktivt förstört för genom att ringa och säga att hon inte ska bokas på något pass förutom när det är kris.  Det har även framkommit att chefen pratar skit om oss som sagt upp oss till resterande arbetskollegor. Detta trycker verkligen ned mig med tanke på hur duktig jag varit och nu känns det som att jag slösat bort all denna tid på denna verksamhet när det enda som krävs är att man säger upp sig för att alla dessa år av slit inte ska vara värda ett skit. Jag vet inte riktigt vars jag ville komma med denna text, ville nog bara skriva av mig och kanske se om det är någon annan som blivit behandlad såhär av sin chef. Vad säger man till framtida arbetsgivare om varför man inte lämnar chefen som referens? Jag kan ju knappast säga som det är eftersom det med största sannolikhet skulle se dåligt ut att prata skit om sin förra arbetsgivare men samtidigt ser det ut som att jag har något att dölja när jag inte har chefen som referens.

    Trådstartaren

    Jag har verkligen försökt tänka igenom om det är något jag gjort fel som kan vara grund till detta. Men kan inte komma på en enda grej, jag slutade svara i telefon på min lediga tid för att slippa bli inbeordrad den senaste tiden innan min uppsägning men det förklarade jag för honom att det berodde på att jag var riktigt utmattad. Jag gav honom ingen förvarning om att jag tänkt sluta men det är väl ändå det uppsägningstiden är till för? Jag ställde även upp på att senarelägga min uppsägning något för att jobba under julen  och så vidare vilket jag hoppades skulle ge mig lite pluspoäng, men uppenbarligen inte det.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.