Hem > Forum > Arbete & Skola > BUP har skickat orosanmälan.

BUP har skickat orosanmälan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag vet inte vad jag ska göra. Jag känner mig helt slut. Jag fattar inte varför. Varför behöver de göra en orosanmälan? Jag är 13, mina föräldrar är helt fantastiska, det är bara jag som har problem. Jag vill inte att soc ska komma in i mitt hus o söka igenom mitt rum. Jag har det bra. Jag kan nästan förstå varför de gav en orosanmälan, men jag har aldrig sagt något så illa. Om nått så har jag pratat om hur jag VELAT ta livet av mig, nu vill jag inte det. Jag vill försvinna, men inte ta livet av mig. Ja, jag har begått överdoser, men inte men intention att jag ville dö. Jag bara gjorde det. Inget motiv, bara för att. Vad ska jag säga så att de fattar det??? Jag blir så förtvivlad.

    Avatar

    Jag kan tänka mig att det är för att du säger “bara för att”. Det är inte tillräckligt övertygande.
    Kan du tänka dig att försöka uttrycka dig tydligare kanske?
    Du är 13, du ska inte behöva ha dessa erfarenheter redan men eftersom du nu har det så behöver du nog också agera annorlunda mot vuxna. De kommer antagligen vara oroliga fram till att du är övertydlig i dina handlingar och kan visa att du inte vill göra dig själv illa. Inte helt enkelt såklart.

    Tråkigt att du redan känner att du vill försvinna. Det kan ju ligga en hel del bakom det. Kanske ångest, skam eller annan form av känsla som är jobbig?

    Utnyttja den här situationen och berätta för dom att din familj är fantastisk men att du kanske vill ha lite samtalsstöd för att få bort känslan av att vilja försvinna? Det är nyttigt att prata om det även om det kanske inte verkar viktigt just nu.

    Ta hand om dig.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.