Hem > Forum > Arbete & Skola > Att gilla äldre

Att gilla äldre

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hejhej!

    !risk för lång text!

    ( ingen aning varför denna är inlagd på arbete och skola)

    Jag är 19bast och har aldrig fått fjärliar i magen av någon tills nu i helgen på en festival.

    Det började med att jag stod och väntade på ett band som skulle börja med mina kompisar, och det gick runt ordningsvakter där som vanligt sen såg jag en som såg ut som en amerikansk skådespelare så tyckte det va kul och hade druckit så hade inga problem med att visa vakten en bild på skådespelaren, han frågade va skådespelaren hette men kom inte på det just då.

    Sen lite senare så insåg jag att jag tyckte han va snygg så varje gång vi såg vakter så tittade jag om det va han, tjatade om han till mina kompisar hela kvällen.

    Sen när det va hemgång så stod vakten där med några kollegor och trygghetsvärdar. Och när vi närmar oss dem så ropar en kompis till han “hon tycker att du är skit snygg!!!” Och pekade på mig. Så jag började skämmas men sa vad skådespelaren hette och visade han på google och hans chef och en trygghetsvärd tyckte också att dem va lika.

    Sen säger min andra kompis “ändan sen bandet så har hon bara pratat om dig och hur snygg du är” osv, så då blev vakten generad. Och hans chef sa var han övernattade och att han bodde ensam och att det bara är till och komma.😂 han sa till och med när han började jobba dagen efter. Men efter en stund så gick vi vidare.

    Nästa dag så va jag där med en annan grupp och drack, men mycket mindre, hade tänkt att hitta vakten och typ fråga om hans namn, men va för nykter😅

    Men sen går han förbi och jag går ikapp och ber om ursäkt för kvällen innan men han tyckte att det va trevligt.

    Men nu efter en lång historia så kommer vi till ämnet… Jag gillar äldre kändisar/skådespelar som många andra också gör. Men nu för första gången så har jag träffat en äldre som jag tycker är snygg och snäll, aldrig hänt innan. Aldrig haft fjärilar i magen men nu kan jag inte sluta tänka på han.

    Brukar leka fbi och hitta folk.😂 Har hittat en som jobbar på tåg bara genom google. Men securitas är VÄLDIGT stort jämfört med tågen.

    Asså vet att han inte är intresserad av mig han är 30-40år. Men kan verkligen inte sluta tänka på han, tänkte att hitta jag han på Facebook till exempel så kanske känslan lägger sig men kommer ju aldrig hitta han. Så vet verkligen inte vad jag ska göra för att komma över fjärilarna🥲

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.