Hem > Forum > Arbete & Skola > Arbetsträning

Arbetsträning

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Har någon här arbetstränat?

  Hur har det varit?

  Avatar

  Hej!

  Jag har arbetstränat och har positiva erfarenheter från detta. Fick otroligt bra förutsättningar – en förstående och öppen arbetsgivare och en person som följde mig på mig väg genom regelbundna (varje vecka) uppföljningar och som stöttade mig hela vägen. Jag valde att ”prova på” något helt nytt och gick inte tillbaka till ”det gamla” vilket också var rätt för mig. Jag fick göra det i min takt och med rätt människor kring mig.

  Avatar

  Jag gjorde min första dag igår på en helt ny arbetsplats, med helt nya arbetsuppgifter. Har varit sjukskriven ca 1år (prövade min gamla arbetsplats men det funkade inte).

  Dagarna innan hade jag ångest, sov sämre och kände mig allmänt spänd. Igår på morgonen innan min första dag på den nya arbetsplatsen kände jag mig ändå peppad, jag har längtat efter att pröva det här yrket också. Väl på plats gick allting ganska bra. Jag fick information om vad dom utför för sysslor och fick även pröva på en del grejer. Nu i efterhand inser jag att jag max skulle ha prövat en arbetsuppgift, om ens det. Efter mins 3 timmar åkte jag hem- sov i två timmar och sen hade jag en sån ångest så att jag blev livrädd. Och idag har jag gråtit halva dagen. Det kändes som att jag backade flera månader tillbaka i mitt mående- och jag får panik inför det… Jag har bestämt mig för att åka dit imorgon och be om att få göra en arbetsuppgift i taget.  Hur länge har du varit sjuk?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.