Hem > Forum > Arbete & Skola > Är glad att jag lever men är ledsen att jag inte dog 

Är glad att jag lever men är ledsen att jag inte dog 

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
  • Livet känns så upp och ner, ibland så är jag glad och ibland så är jag så otroligt less att jag funderar på att avsluta det men det vet jag ju att man inte ska göra… Jag har redan försökt en gång och det blev inte värre av det. Vill bara få må bra. Har iaf fått ett nytt jobb nu som jag ska börja på om en vecka så det känns bra men är nervös förstås. Hoppas att livet vänder nu och att det börjar bli lite mera som det ska vara. Är otroligt tacksam för alla vänner men känner mig så himla dum när jag pratar med vissa och belastar dom med min skit, nog gör att jag blivit bättre på att inte belasta allt för mycket. Pratat med psykolog till o från men senaste året har jag skippat det och jag känner att det fungerar ändå. Men är så otroligt fundersam på hur det ska gå i framtiden och vad jag har för framtid… Är det någon som känner att man egentligen inte vet vad man ska göra med sitt liv? Jag menar jag har gått ett antal utbildningar och har inte funnit något svar egentligen vad jag ska göra och vad jag vill. Jag vill nog egentligen bara få resa och hitta någon att spendera tid med och slå sig till rätta.

    “Yesterday is history, tomorrow is a mystery, and today is a gift… that’s why they call it present”

    Jag förstår din nervositet inför det okända, det är nog helt naturligt skulle jag tro. Men att fasta i “tänk om” är inte så produktivt. Mitt råd är att du försöker tänka: Vad kan jag göra idag för att komma dit jag vill? Eller: Vad kan jag göra idag för att göra idag lite bättre än igår?

    Men att inte veta vad man ska göra med sitt liv kan vara tungt, det förstår jag, och du är nog inte ensam i de tankarna. Kanske det bara kommer komma till dig en dag, kanske måste du försöka hitta din väg genom aktiva handlingar.

    • Detta svar redigerades för 8 månader sedan av en moderator.
    Trådstartaren

    Tack för svar, det är tänkvärt 🙂

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.