Hem > Forum > Arbete & Skola > Ångest och relationsproblem

Ångest och relationsproblem

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Hej!

    Vi har ett stort problem med sambon som vi gärna skulle vilja komma över. Det är så att vi har väldiga svårigheter att kommunicera med varandra fast vi båda är väl medvetna om att vi vill varandra väl egentligen.

    Problemen bottnar väl i att hon är så passiv med allt.. Kommer jag med nåt förslag om någon förbättring vi skulle kunna göra så lyssnar hon och tycker det är en bra ide men det händer inget…. Jag får som tvinga henne om det ska bli till nåt och om jag inte gör det händer ingenting?! Hon kommer aldrig med ideer själv till nåt heller… Samma sak om vi ska göra nåt tillsammans eller redan om vi ska svänga vänster eller höger om vi är ut med bilen o cruisar?! Det är alltid en bra idee men aldrig att hon ska ta något initiativ till att faktiskt göra det vi planerat… eller överhuvudtaget nämna det.

    Detta har fått mig och känna mig totalt ignorerad och resulterat i att jag blivit en väldigt bitter person som klagar på det mesta… Dränerar mig på energi helt enkelt. Som person är hon väldigt lugn och ganska tafatt och jag är en person som springer i väggen och funkar det inte första gången springer jag en gång till.

    Kanske beror det på att vi är så otroligt olika som personer men jag är övertygad att vi kan få saker att funka bara vi kan bryta denna onda spiral.

    Tips, tack!

     

    Posta tydligen dehär på fel ställe

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.