Hem > Forum > Varmprat > Relation där min tjej inte tycks uppskatta min beröring/närhet

Relation där min tjej inte tycks uppskatta min beröring/närhet

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej hej, detta är min första tråd här och önskar lite hjälp i min relation då min tjej inte längre tycks uppskatta min närhet, beröring, gulliga snaps mm..

  Vi kan börja såhär.. allt började för över 2 år sedan då jag såg en otroligt vacker tjej i receptionen där jag jobbar, vi båda blev lite småförälskade direkt, med fina blickar när den andra inte såg, vi närmade oss varandra fysiskt på arbetsplatsen sakta men säkert, ganska snart stod vi och höll hand bakom disken, vi båda rodnade när vi höll hand under disken när vi låtsades som ingenting  när hon pratade med kunder, otroligt romantiskt och gulligt eller hur? Ganska snart efter bjöd jag hem henne till min nyrenoverade bostadsrätt som går i nästan enbart vita toner.

  Hon blev lite paff när hon kom in, hon kollade runt och tyckte allt va så vitt,rent och häftigt, jag hade lagat exklusiv mat med 2 olika viner till, jag hade redan valt film, hennes favorit då ja hade luskat runt lite. Vi blev partners ganska så snart efter detta tagit fart och känslor blommade ut, vi va/är otroligt kära och hittade på roliga och romantiska saker hela tiden! Vi grillade vid olika sjöar och drack bubbel och kollade på varandra med kärlek och åtrå i blicken, vi har tältat, åkt runt i nästan hela Sverige på äventyr, haft mysiga hemmakvällar med ljus, mat, jordgubbar, grädde och älskat ibland i samband med jordgubbarna och grädden😳hehe.

  För 1 månad sen berättade hon att vårat förhållande varit ganska intensivt och att jag skulle nog vara lite mer hemma hos mig för förhållandets bästa, jag blev lite paff då detta va en otroligt snabb vändning, jag gav henne tid såklart! Då jag verkligen vill att detta ska fungera för jag älskar henne så otroligt mkt..

  Vårat förhållande är nu som när vi dejtade, film och mat, fast utan mys, utan gulliga kommentaren, utan blickar med kärlek och åtrå, de är verkligen bara film och mat…. Ja tänkte att detta va en fas av något slag, men efter ca 2 veckor av detta beteende börjar jag tvivla på mig själv, varför vänder hon bort ansiktet när ja vill pussa henne på munnen så pussen hamnar på kinden? Varför vänder hon bort blicken ut genom bilfönstret r ja greppar hennes lår när ja kör bilen? Varför svarar hon inte på mina snaps med samma gulliga entusiasm som när jag skickar till henne? Hon vill inte bli skedad i sängen, när ja tar på hennes kropp med hopp om att se glädje och kärlek i hennes blick himlar hon med ögonen..

  Detta har pågått 1 månad nu, hon har fått varit ensam säkert 2 veckor efter begäran då hon  tycke att vårat förhållande varit för intensivt, jag sover hemma hos mig numera, sedan flera veckor.. jag försöker vara romantisk med rosor och choklad som överraskning när hon kör hem från jobbet, jag städar, diskar för att underlätta för henne om hon nu går igenom något.. Men inget verkar fungera,

  Hur kan ett förhållande likt en amerikansk romantisk kärleksfilm ta vändning och bli ett förhållande utan närhet, ömhet och känslor?

  Hon säger att hon älskar mig och att hon inte vet vad som hänt med henne och hennes nya beteende..

  Vet ni?? Jag vet att detta problem är vanligt, men de finns fan ingenting som man kan ta hjälp ifrån.. oftast är de killar som blir såhär.. Men nu verkar ja inte vara en ’vanlig’ kille.. jag vet inte vad ja ska göra.. hjälp

  Det lilla jag kan om kvinnor är att om dom agerar som hon gör så är det bästa man kan göra att ge dom tid.

  Inte vara på och vara tjatig och ifrågasättande, ge henne space och tid att tänka efter, tjejer gillar inte klängiga killar.

  Älskar hon dig så kommer hon tillbaka.

  Lycka till.

  Hej

  Lägg ner och gå vidare.Om hon inte uppskattar allt du gör för henne,så är det bättre att hitta nån som gör det.Tydligen är hon en sån som bara gillar förälskelse och uppvaktningsfasen och tappar intresset när det blir för mycket vardag i förhållandet.Att bygga en varaktig relation med en sån person är snudd på omöjligt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.

Vissa användare kan för närvarande uppleva att inloggningen tar lång tid. Vi jobbar på problemet och hoppas att kunna åtgärda detta inom kort.