Hem > Forum > Varmprat > Konstant ångest

Konstant ångest

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Hej! Jag har sedan 6-7 månader tillbaka nästintill isolerat mig från alla. Först började jag gå mindre i skolan och bara ligga hemma men träffade ändå vänner under dagen eller senare på kvällen. Sedan övergick det till att jag från en månad till en annan slutade vara med mina vänner helt! Jag la av med både skolan och att träffa vänner samtidigt ungefär. Men detta var inget jag tänkte så mycket på då jag är tonåring och kände väl att jag var ett stökigt barn. Ungefär för 1år sen började jag att röka hasch och gräs dagligen. Jag har hållit på mycket med droger innan det. Jag rökte gräs första gången när jag var 12 och började vid 13års åldern med amfetamin och jag tog mycket ecstasy. Även benzo, lyrica, kokain mm. 4månader efter att jag började med ”tyngre” droger så blev jag inlagt på avgifting.  Efter det lämnade jag up 2ggr veckan i ungefär 2 månader och var även ren under den tiden. När jag var ren såpass länge så behövde jag inte längre lämna up. Det tyckte jag var så skönt då jag helst inte ville tänka på mitt förflutna. Under sommaren/när mina up var över så började jag igen. Men inte med amfetamin eller ecstasy. Jag började röka hasch och gräs. Det var då jag började isolera mig mer och mer. Nu har jag rökt hasch varje dag i 11 månader men små pauser/har försökt sluta. Men jag kan inte. Det ända jag gör är att ligga i min säng eller att köpa droger. Jag kan inte gå in i affärer då jag verkligen inte klarar av att träffa folk som jag känner eller inte. Det spelar ingen roll jag klarar bara inte av människor. Jag går ut kanske 3ggr i veckan och då är det endast för att köpa hasch. Jag har under dem senaste veckorna haft konstant panikångest, overklighetskänsla, illamående, varm, domningar och yrsel. Jag har grova självmordstankar. Jag vill inte dö jag vill bara inte leva. Min Ångest brukade försvinna när jag rökte men det är då det blir värre. Inget hjälper mot min ständiga ångest. Jag har ingen livslust alls och jag är kapabel till att ta livet av mig själv på riktigt denna gången. Jag behöver hjälp nu men vet inte vem jag ska vända mig till då jag inte vill att mina föräldrar ska få reda på att jag röker hasch. Hjälp mig vad ska jag göra?

    ett tips är att installera en app som heter meetup. Träffa personer som har samma intresse som du. Hittade själv en grupp som spelade kort/brädspel varje vecka. Sedan finns det sport grupper som är aktiva.

    Känner samma sak, men det går att ha kul i jämna mellanrum. För närvarande vill jag ge upp, men det finns en ”roligt” sid projekt som handlar om. Hur man kan dela videos(youtube) och tjäna pengar via länkar(reklam). Sidan heter clickbanks.

    Jag föredrag naturliga ”droger”. Eftersom de inte ger lika stark effekt.

    FInns också något som heter Fontän hus, överallt i sverige som man kan gå till under vardagarna. Jag brukar gå till Stockholm fontain house(http://www.fountainhouse.se/)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.