Hem > Forum > Varmprat > Jag har inga vänner.

Jag har inga vänner.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 24 totalt)
23
 • Jag har försökt skriva på fb, i olika fb grupper, reddit m.m. jag skriver alltid först till folk, försöker starta konversationer men till ingen nytta. det är aldrig någon som vill ses eller har tid. ingen som vill hålla konversationen flytande. jag gör nu ett sista desperat försök att skaffa vänner, jag bor i Stockholm och är 24 år.Jag är sjukskriven och har all tid i världen. jag älskar att vara ute, läsa och spel är också av intresse. om någon bara vill ta en promenad eller ses över en kaffe så snälla. be om mina kontakt uppgifter. jag vill mer än gärna ha vänner. det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är, kille eller tjej. jag är trött på att aldrig ha någon att dela mina upplevelser med.

  Avatar

  Jag har samma problem,fast jag är mer än dubbelt så gammal…Jag är inte särskilt blyg, vågar prata med folk jag inte känner, iaf när tillfället passar.Men från det till vänskap är långt…jag lever lite annorlunda. Jag jobbar deltid och bor själv.Ekonomin har varit dålig länge för att jag inte klarar av att ha ett heltidsarbete.Och ekonomin verkar vara det viktigaste om man ska få vänner.Alla reser, går ut och äter och dricker eller har  intressen som kräver dyr utrustning.Få människor förstår att det finns dom som inte råd med sånt, även fast man bor i det här landet.Dom tror att man kan om man vill…

  Trådstartaren

  Jag har samma problem,fast jag är mer än dubbelt så gammal…Jag är inte särskilt blyg, vågar prata med folk jag inte känner, iaf när tillfället passar.Men från det till vänskap är långt…jag lever lite annorlunda. Jag jobbar deltid och bor själv.Ekonomin har varit dålig länge för att jag inte klarar av att ha ett heltidsarbete.Och ekonomin verkar vara det viktigaste om man ska få vänner.Alla reser, går ut och äter och dricker eller har intressen som kräver dyr utrustning.Få människor förstår att det finns dom som inte råd med sånt, även fast man bor i det här landet.Dom tror att man kan om man vill…

   

  vart bor du? vad har du för intressen? jag pratar mer än gärna mer med dig.

  Hej.

  Det där med vänner är inte lätt. Ju äldre man blir desto svårare kan det vara. Någon omöjlighet är det dock inte. Jag får intrycket att ni båda två verkar vara sociala individer. Ibland fastnar man i livet och kan behöva göra en stötta förändring i vardagen för att komma vidare. Kanske kan vi börja läsa en utbildning? Det behöver inte vara något stort. Det kan räcka med en mindre kurs. Där kommer ni träffa nu människor som ni kommer kunna ha intressanta samtal med då ni har valt att läsa en utbildning som ni båda två har intresse i.

  Det finns också aktiviteter som inte behöver kosta så mycket pengar. Gå med i en bokcirkel, matlagningskurs, yoga. Listan kan göras lång. TS du bor ju i Stockholm och där är möjligheterna stora. Försök tänka ut vad just du skulle vilja lära dig mer av. Där kommer du hitta människor med samma intresse som du. Jag är övertygad om att ni båda två kommer att hitta vänner och lära er något nytt på köpet. Två flugor i en smäll.

  Lycka till!

  Avatar

  vart bor du? vad har du för intressen? jag pratar mer än gärna mer med dig.

  Jag bor utanför Stockholm.Jag har inte råd att ha intressen. Ville vandra i fjällen men har inte råd med utrustning.Kollade på nätet på vad jag behövde men hade aldrig råd att köpa det.Svårt att ha intressen som inte kostar. Finns nästan ingenting.Om någon börjar bli kompis vill dom göra sånt som jag inte kan göra men som är självklart för dom.Och då slutar dom att höra av sig och umgås hellre med dom som har pengar, dvs de flesta andra.

  Jag har försökt skriva på fb, i olika fb grupper, reddit m.m. jag skriver alltid först till folk, försöker starta konversationer men till ingen nytta. det är aldrig någon som vill ses eller har tid. ingen som vill hålla konversationen flytande. jag gör nu ett sista desperat försök att skaffa vänner, jag bor i Stockholm och är 24 år.Jag är sjukskriven och har all tid i världen. jag älskar att vara ute, läsa och spel är också av intresse. om någon bara vill ta en promenad eller ses över en kaffe så snälla. be om mina kontakt uppgifter. jag vill mer än gärna ha vänner. det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är, kille eller tjej. jag är trött på att aldrig ha någon att dela mina upplevelser med.[/quot

  Hej, alltså det hade kunnat vara jag som skrev detta! Jag känner EXAKT samma sak. Jag är också sjukskriven så är mycket hemma om dagarna. Har typ inga vänner kvar längre. Bor med min sambo, men han jobbar kvällar. Jag känner mig så otroligt ensam. Har brutit ihop flera dagar i rad nu just för att jag är så ensam och jag tänker ” är det såhär livet blev? Ska det vara så nu?” Och jag hatar att sitta och tycka synd om mig själv. Men det är ju mina känslor och dom är ju inte fel. Fan va jag babblar på om mig. Jag menar att jag tar jättegärna en kaffe eller bara en promenad! Jag ses jättegärna! Jag är en rätt simpel person och glad oftast när jag inte bryter ihop dvs. Haha. Vill du ses?

  Trådstartaren

  Jag har försökt skriva på fb, i olika fb grupper, reddit m.m. jag skriver alltid först till folk, försöker starta konversationer men till ingen nytta. det är aldrig någon som vill ses eller har tid. ingen som vill hålla konversationen flytande. jag gör nu ett sista desperat försök att skaffa vänner, jag bor i Stockholm och är 24 år.Jag är sjukskriven och har all tid i världen. jag älskar att vara ute, läsa och spel är också av intresse. om någon bara vill ta en promenad eller ses över en kaffe så snälla. be om mina kontakt uppgifter. jag vill mer än gärna ha vänner. det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är, kille eller tjej. jag är trött på att aldrig ha någon att dela mina upplevelser med.[/quot Hej, alltså det hade kunnat vara jag som skrev detta! Jag känner EXAKT samma sak. Jag är också sjukskriven så är mycket hemma om dagarna. Har typ inga vänner kvar längre. Bor med min sambo, men han jobbar kvällar. Jag känner mig så otroligt ensam. Har brutit ihop flera dagar i rad nu just för att jag är så ensam och jag tänker ” är det såhär livet blev? Ska det vara så nu?” Och jag hatar att sitta och tycka synd om mig själv. Men det är ju mina känslor och dom är ju inte fel. Fan va jag babblar på om mig. Jag menar att jag tar jättegärna en kaffe eller bara en promenad! Jag ses jättegärna! Jag är en rätt simpel person och glad oftast när jag inte bryter ihop dvs. Haha. Vill du ses?

   

  jaaa!!! åh vad glad jag blir. jag vill jättegärna träffas. har du kik??

  Trådstartaren

  Jag bor utanför Stockholm.Jag har inte råd att ha intressen. Ville vandra i fjällen men har inte råd med utrustning.Kollade på nätet på vad jag behövde men hade aldrig råd att köpa det.Svårt att ha intressen som inte kostar. Finns nästan ingenting.Om någon börjar bli kompis vill dom göra sånt som jag inte kan göra men som är självklart för dom.Och då slutar dom att höra av sig och umgås hellre med dom som har pengar, dvs de flesta andra.

   

  jag fattar. jag gör verlkligen det. jag tar mer än gärna promenader. det kostar inget. kram

  jaaa!!! åh vad glad jag blir. jag vill jättegärna träffas. har du kik??

  Ja vad kul! Näe inte kik men whatsapp?

  Har du whatsapp så kan vi snacka där? 🙂

  Trådstartaren

  Har du whatsapp så kan vi snacka där? 🙂

   

  jaa men hur lägger man till på whatsapp? inte använt något hehe 😀

  Jag kan lägga till dig om du vill ? 🙂 Vad heter du där?

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 24 totalt)
23

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.