Hem > Forum > Varmprat > Bara hänt mig?

Bara hänt mig?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Hej,

  undrar om det finns fler som mig? Som fått fel diagnos och blivit sjuk av medicinerna som skulle hjälpa. Letar efter fler med gendefekt Cyp2D6 där man är ”allergisk” alltså förgiftas av medicinerna som ska hjälpa. Gjort borde utredning via IVO och Löf men de påstår att detta är så ovanligt att det är ok av sjukvården/psykriatrin att missa. Att dra alla över samma kant och inte individanpassa vård och medicinering, när avvikelse finns kan inte vara ok. Om gentest gjort när alla mina konstiga biverkningar uppstod hade mitt liv sett väldigt annorlunda ut. I dag är jag symtomfri sedan två år tillbaka då jag fick rätt anpassad medicin. Då hade sluppit över hundra ECT, inläggningar, sjukskrivning, utanförskap etc. Att missa 10 år av sitt liv. Ingen trodde någon sin jag skulle jobba igen och nu är jag helt tillbaka.

   

  Som sagt är ni fler?

   

  Hej!
  Det har gått en lång tid från det att du skrev ditt inlägg fram till nu, men jag undrar om du hittat några fler med samma problematik – har du lyckats hitta gemenskap med någon som går genom samma sak som du?
  Ta hand om dig. <3

  Jag är helt otroligt ledsen att du gått genom det här. Jag kan inte säga att jag känner någon eller känner igen mig, men jag håller med dig om att vi inte kan resonera så här om folk som får mediciner, vård och behandlingar.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.