Trygghet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Önskar att få känna trygghet.

  Det tar enormt med energi att vara orolig för allt och alla.

  Någon minut med trygghet skulle vara ovärderlig och enormt tacksamt.

  Inte ens det egna hemmet är tryggt.

  Önskar att få känna trygghet. Det tar enormt med energi att vara orolig för allt och alla. Någon minut med trygghet skulle vara ovärderlig och enormt tacksamt. Inte ens det egna hemmet är tryggt.

  Hej!
  Vad är det som gör att du känner dig så otrygg? Även i ditt eget hem.

   

  Trådstartaren

  Tyvärr tidigare erfarenheter som gjort att det inte finns någon trygg plats öht. Svårt att få hjärnan att förstå när saker förändras. Det finns alltid en risk att samma sak händer igen.

  Det är svårt och tar lång tid att bygga upp trygghet. Och när man väl fått till någotlunda fungerande liv så kan det krasha väldigt snabbt av någon liten påminnelse från förr. T.ex. att man möter på någon person som hotar eller att man upplever hot i ens lägenhet igen trots att det är långt ifrån lika farligt som det var innan.

  Det är ett helvete med re-traumatisering. Känns som det aldrig kommer ta slut.

  Bor du själv? Isf borde du inte släppa in folk som du känner dig hotad av, och om de kommer till din lägenhet och t.ex. bankar på dörren och du vet vilka/vem det är så bör du gå till polisen.

  Det är såklart svårt att ge råd när man inte vet vad det gäller, men förstår att det inte är något du vill tänka på och berätta om.

  Det låter som att den som hotat dig är din förre detta partner, eller någon annan som du bott tillsammans med?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.