Hem > Forum > Vad längtar du efter i livet? > Ömsesidig, innerlig kärlek

Ömsesidig, innerlig kärlek

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Men det verkar vara helt omöjligt att hitta. Hur träffar man ens nytt folk? Tinder ger noll.

  Avatar

  Jag vet ärligt talat inte. Det verkar vara så lätt för så många. Jag har haft ganska många matchningar på Tinder, typ 70 – 80 kanske, vilket gjorde mig väldigt glad…. men den lyckan var kortvarig, falsk och ihålig. Det visade sig att ungefär 0 av dom jag matchade med var intresserad av mig som person…

  Jag vet inte vad man ska göra. Jag tror dock att det är viktigt att inte låta sig själv definieras av andras uppfattning om en själv, vilket är lätt hänt om man går med sådana tankar för länge, för då börjar man själv tro på att man är oönskad och att ingen kan älska en. Men så är inte fallet! Omständigheter får oss att känna oss så, men det ska inte få definiera oss.

  Avatar

  Det är nog vad jag längtar efter allra mest här i livet, en ömsesidig och djup kärlek. Jag upplevde det en gång, för flera år sedan, och den personen har jag aldrig riktigt kommit över. Desto jobbigare har det blivit nu när den personen har en ny partner, som verkligen ser ut att ha ersatt mig och allt det vackra vi hade ihop. Det är allt det här som får ner mig på botten just nu. Och det är då jag börjar sukta efter riktigt kärlek igen. För att också kunna ersätta honom, som han ersatt mig. Så att jag glömmer honom. Jag trodde aldrig att det här skulle bli så svårt, men det har det blivit.

   

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.