Hem > Forum > Under 18 > Förälder+alkohol=

Förälder+alkohol=

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
 • Jag mår dåligt psykiskt, av flera orsaker, nyss börjat med mediciner osv blablabla..vilket int enligt bättre av detta..

  trodde min mammas alkoholvanor blivit bättre. Varit mycke upp och ner men kändes som de varit bättre på sista tiden..Men då jag kom hem i fredags från att ha varit på skolan i 2 veckor (internat) hittade jag idag 3 flaskor alkohol/vin/sprit i min garderob som hon då ”gömt” där.. vet inte hur jag ska reagera, eller göra. Kanske kan vara ärlig med en person och berätta men är ju rädd för att denne kommer vilja göra nåt åt det..vill ju inte att min mamma ska gå ta ”skit”, hon kanske har ”kontroll” redan.. ja men allt dedär.

  Jag mår dåligt psykiskt, av flera orsaker, nyss börjat med mediciner osv blablabla..vilket int enligt bättre av detta.. trodde min mammas alkoholvanor blivit bättre. Varit mycke upp och ner men kändes som de varit bättre på sista tiden..Men då jag kom hem i fredags från att ha varit på skolan i 2 veckor (internat) hittade jag idag 3 flaskor alkohol/vin/sprit i min garderob som hon då ”gömt” där.. vet inte hur jag ska reagera, eller göra. Kanske kan vara ärlig med en person och berätta men är ju rädd för att denne kommer vilja göra nåt åt det..vill ju inte att min mamma ska gå ta ”skit”, hon kanske har ”kontroll” redan.. ja men allt dedär.

  God Tisdags e.m. här på MiND Forumet.

  * Har läst hela ditt inlägg / skrivelse och låter som din mamma har alkoholproblem eller börjar iallafall få tendenser till det…

  * Har Du vågat vid RÄTT tillfälle ta upp detta med din egna mamma eller 🤔 ?

  * Denna ”person” är det en förtroendeingivande person som Du har ”tillit” till och kan samtala om detta specifika problem ?

  * Är Du under 18 år så kan Du vända dig till BRIS / Barns rätt i samhället ?

  * Återkom gärna och om Du har flera frågor, tankar, reflektioner m.m. inkl. ditt egna psykiska välbefinnande här på MiND Forum i din egna tråd / inlägg / skrivelse.

  På återseende…

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.