Hem > Forum > Trans > 40års maskerad…

40års maskerad…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Vill bara veta om det finns någon att prata med..

  Jag har levt 40år som kvinna och fått tre underbara barn.

  Men för att hålla uppe ”fasaden” så har jag blivit alkoholist och har självskadebeteende…

  Jag vill vara mig själv… Vart kan jag vända mig för att få PRATA med någon om detta?

  Hej på dig, och god fortsättning. 🙂

  Det finns flera ställen att vända sig till, din lokala vårdcentral har psykologer och terapeuter du kan vända dig till om det är den typen av hjälp du söker.

  Vill bara veta om det finns någon att prata med.. Jag har levt 40år som kvinna och fått tre underbara barn. Men för att hålla uppe ”fasaden” så har jag blivit alkoholist och har självskadebeteende… Jag vill vara mig själv… Vart kan jag vända mig för att få PRATA med någon om detta?

  Hej, När jag insåg att jag inte kände mig helt som mig själv så kände jag att jag behövde gå på en resa för att hitta mig själv för under fasaden, den skyddande duken, hade jag tappat mig själv och förlorat den riktiga jag. Den duken var inte skyddande den var förtärande insåg jag.

  Det finns någon jag vill rekommendera och det är självhjälps gurun Mikael Engström. Han förändrade mitt liv precis som jag hopps han kan förändra ditt till det bättre. Han lyfte min fasad och då kan han lyfta din.

  Mikael har ett webinarie/Live sändning idag klockan 18:00 om du vill så kan ju du registrera dig på denna länken och se om han kan hjälpa dig: https://event.webinarjam.com/register/48/gqr0qi6g

  Tja. Sök upp transammans på facebook.

  Avatar

  älska dig själv och drick inte alkohol. Du förtjänar mer än så

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.