Hem > Forum > Terapi & Medicin > Medicin som inte påverkar sexlusten

Medicin som inte påverkar sexlusten

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  jag tar escitalopram, har provat många ssri-mediciner men alla tar helt bort min sexlust och förmåga att komma.

  Har någon erfarenhet av medicin som haft mildare biverkningar?

  Det här har skadat mina relationer, därav gjort mig mer deprimerad eftersom jag ”förstör”. För jävligt att man måste välja, fungera normalt eller ha ett sexliv. Vill ju såklart fortfarande ha närhet och en relation, ensamheten är en av de saker som gör att jag mår sämre, men svårt att locka någon in i en relation med bara hångel.

   

  Avatar

  Jag tog fluoxetin och all sexlust var borta men jag har nu venlafaxin och min sexlust är tillbaka, har jättesvårt att komma fortfarande så vi har sex tills min partner kommer, jag fortsätter att ta hand om mig själv tills han kommer tillbaka från duschen och sen hjälper han mig tills jag antingen kommer eller låter det övergå till mys och kräver ryggklining istället. vi har ett helt annat sexliv nu så det är värt att ta upp det med din läkare och testa annan medicin.

  Avatar

  Jag äter också escitalopram men endast 5 mg då jag håller på att sätta ut den. När jag åt full dos (15 mg) var också min sexlust nästan helt borta. Vad jag har hört så ska escitalopram vara en av de SSRI-preparaten som påverkar sexlusten minst men den påverkade min sexlust väldigt negativt.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.