Hem > Forum > Stress > Utmattning stress

Utmattning stress

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5
 • Ikväll ska jag vara ensam med alla 4 barnen. 2 av barnen har lov. Barnen går i skolan i olika kommuner.

  Ett av barnen har ADD ska ligga i sängen klockan 20 de två minsta ska också ligga i sängen till 20 ikväll.

  Samt om jag har möjlighet så ska jag vara med på ett möte via zoom mellan 20.00-20.40 🤔☹️😫

   

  Är stress redan nu samt känner att min jävla utmattning knackar på så jag orkar inget sov fram till 11 idag var uppe mellan 6-8 för att få i väg han med ADD till skolan samt elda så jag slipper det ikväll.

  Vill bara känna min killes närhet just nu och få krypa in i hans famn och gråta.

   

  Avatar

  Funkar det inte om barnen lägger sig 21.00? Min killes barn lägger sig 22  Dom sover alltid hela natten, kanske för att dom verkligen är trötta när dom lägger sig senare. Men förstår att det måste vara jobbigt med ett barn med add också..

  Trådstartaren

  Om han kommer i säng vid 20.30 så är det redan då svårt att få upp honom på morgonen.

  Avatar

  Jaha förstår…då är stressigt förstås! Min killes barn lägger sig 22 och går upp 7. När jag sover hos honom kan jag tycka det är jobbigt att alla går upp före oss, för både jag o min kille vill  sova längre  på helger. Men barnen  leker själva tills vi går upp, dom brukar inte gå in och väcka oss iaf.

  Trådstartaren

  Jag har inge problem med att de går upp förre mig om jag behöver sova längre eller att jag och min kille ligger och pratar på morgonen när de har klivit upp.

  Två av barnen sover i samma rum som oss. Och det beror på att det bara finns 3 sovrum i huset och vi har 4 barn.

  Och de två största hade varit rum när vi blev tillsammans så de två små har samma rum som oss och de vill gärna sova tillsammans med oss om de får välja också

  Avatar

  Jag har gått in i väggen 3 ggr och börjat ett nytt jobb precis men redan efter 2 dgr känner jag av samma stress och glömmer saker sover dåligt kroppen är på 100% hela tiden.Kan det vara farligt ( medecin och kbt behandling 2 ggr ) vad gör man orolig att det inte funkar för mig i arbetslivet.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
5

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.