Hem > Forum > Stress > Utmattning

Utmattning

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3
 • Avatar

  Jag har för några år sedan varit i utmattning och det har nu den senaste tiden blivit symptom som jag känner igen sedan tidigare och en del nya. Jag har pratat med min chef och bett om att få gå ner I tid till 80 procent, from 1 /2 o I 2. Frågan är om det räcker. Vill inte sjukskriva mig. Vad skulle ni ha gjort?

   

   

  Hej, det är 100% upp till vad du känner är bäst för dig. Men som tidigare grovt skuldsatt skulle jag rekomendera dig att jobba så mycket du bara kan. Din kreditvärdighet försämras. Vilket gör att dina räntor automatiskt kan höjas beroende vad du har för eventuella låneavtal

  jag menar bara att vissa långivare har rörliga räntor baserade på inkomst

  Om du känner dig utmattad skulle jag absolut INTE fortsätta jobba på så mycket du bara kan pga en kreditvärdighet. Nej nej och åter nej. Det är en genväg till att bränna ut sig!

  Jag tror du har en bra idé i att gå ner till 80% och sen försökt göra saker som ger dig energi och glädje. Det är viktigt att vila upp sig! Speciellt om du börjar känna dig utmattad och grå. Trivs du med ditt jobb? Om inte, kanske kan du hitta något du gillar mer🥰?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
3

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.