Hem > Forum > Stress > Till Moderator

Till Moderator

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7
 • Avatar

  hej! Det kan hända att en anhörig kan hitta mina inlägg här och vill verkligen inte att de kommer ut till dom jag känner. Kan någon snälla radera allt jag skrivit. Och då menar jag alla startade trådar. ALLA

   

  tack på förhand.

  hej! Det kan hända att en anhörig kan hitta mina inlägg här och vill verkligen inte att de kommer ut till dom jag känner. Kan någon snälla radera allt jag skrivit. Och då menar jag alla startade trådar. ALLA tack på förhand.

   

  Hej! Jag är ledsen, men vi kan inte ta bort inlägg på det sättet. Då försvinner även inlägg som andra har skrivit.

  Avatar

  hej! Det kan hända att en anhörig kan hitta mina inlägg här och vill verkligen inte att de kommer ut till dom jag känner. Kan någon snälla radera allt jag skrivit. Och då menar jag alla startade trådar. ALLA tack på förhand.

  Tips om du är rädd för att anhöriga ska känna igen dig – ta bort historiken i din webbläsare och sedan kan du använda anonyma/kodade sidor när du skriver här. Om du använder en sådan så försvinner historiken varje gång du stänger din webbläsare.

  I övrigt så är det här forumet dubbelanonymt och känner inte dina anhöriga ditt nick så är det verkligen svårt att hitta just dina inlägg bland allt som skrivs här.

  Men är du orolig så kan du skapa ett nytt konto och se till att använda privata fönster när du surfar in här… Glöm inte att inte berätta för någon vilket nick du  har här på forumet – för i slutändan är det du som ser till att ingen får veta vem du är här…

  kram

  Avatar
  Trådstartaren

  Tips om du är rädd för att anhöriga ska känna igen dig – ta bort historiken i din webbläsare och sedan kan du använda anonyma/kodade sidor när du skriver här. Om du använder en sådan så försvinner historiken varje gång du stänger din webbläsare. I övrigt så är det här forumet dubbelanonymt och känner inte dina anhöriga ditt nick så är det verkligen svårt att hitta just dina inlägg bland allt som skrivs här. Men är du orolig så kan du skapa ett nytt konto och se till att använda privata fönster när du surfar in här… Glöm inte att inte berätta för någon vilket nick du har här på forumet – för i slutändan är det du som ser till att ingen får veta vem du är här… kram

  tack, dock går jag alltid in här via min mobil så på de sättet lär inte anhöriga hitta sidan, är bara nojig ändå, att sambo ska komma in på sidan och känna igen just min text med vårt liv.

   

  Avatar

  Du kan surfa anonymt även från telefonen om du går in via webbläsaren. Sätt sifferkod på din telefon.

  Jag har tidigare (via mejl till de ansvariga för forumet) föreslagit en skyddad kategori, d.v.s. en kategori där endast inloggade medlemmar (och självklart moderatorer och admins) kan läsa. Jag var medlem på ett annat, liknande, forum tidigare och där fanns en sådan kategori. Den var mycket uppskattad. Där kunde man skriva om sådant som man var rädd att anhöriga och vänner annars skulle råka hitta via exempelvis Google. Jag har själv hittat flera av mina inlägg här på forumet när jag googlat på annat. Inläggen hamnar dessutom ganska högt upp i sökresultaten. Det finns människor som jag vet inte skulle bli medlem på det här forumet, men som skulle kunna hitta inläggen av en slump och på så vis identifiera mig (och sig själva). Därför tänker jag mig för en extra gång innan jag skriver, då bristen på skyddade kategorier gör att allt jag skriver här kan hittas även av personer som inte aktivt letar efter ett forum som handlar om psykisk ohälsa.

  Avatar

  Ta kontakt med [email protected] och presentera ditt förslag.

  vänliga hälsningar

  MIND moderator

  Ta kontakt med [email protected] och presentera ditt förslag. vänliga hälsningar MIND moderator

  Jag har skrivit en gång och fick då svaret att personen skulle föra förslaget vidare, men jag skriver igen. 🙂 Jag skulle verkligen vilja ha en sådan kategori och tror att många skulle uppskatta det.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
7

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.