Hem > Forum > Stress > Så mycket stress och ångest, kan inte få erektion nu

Så mycket stress och ångest, kan inte få erektion nu

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0
  • Slutet på 2023 var inte något vidare för mig. Mycket stress på jobbet och det tog slut med min flickvän sedan 2 år tillbaka. Min chef har snackat med mig vid 3 olika tillfällen de senaste månaderna om att jag måste förbättra mig på jobbet och inte gör så mycket misstag, detta har tagit på mig psykiskt rejält då jag redan är en ångestfylld person. När jag inte presterat på jobbet har jag inte kunnat prestera hemma med min tjej heller, och hon valde nu att lämna av andra anledningar enligt henne men jag tror framförallt att det beror på att jag inte kunnat bli hård och ha sex med henne.

    Jag har käkat SSRI sedan September, men gick av det nu i December då det kändes som jag var helt off. Trodde att det framförallt var den medicineringen som gjorde att jag inte kunde få stånd, men problemet kvarstår sedan jag slutat medicinera.

    Är det någon som känner igen sig som lyckats lösa det här?

    Tror att om jag får tillbaka min erektion, så kanske jag o tjejen kan försöka igen…

    Har läst på flera ställen på nätet om vad det kan bero på osv.

    https://www.1177.se/sjukdomar–besvar/konsorgan/besvar-vid-sex/svart-att-fa-stand/

    https://erektionskollen.se/

    Det som jag känner igen mig i ifrån informationen där, är att jag är väl deprimerad/stressad, samt röker som kan göra det svårt för mig. Men samtidigt så har jag kunnat få stånd tidigare när jag rökt och även varit stressad, så förstår inte varför det händer nu.

    Snackade med en nära vän om det här och hur pinsamt jag tycker det är, han föreslog att jag skulle gå till vårdcentralen för att få medicin. Problemet är att jag skäms så mycket så jag vill inte träffa någon jag inte känner och prata om det här.

    Men häromdagen läste jag om en sajt som kan skriva ut recept digitalt, https://www.erektify.se/

    Jag funderar på att kontakta dom, men samtidigt så vill jag inte ta mediciner. Har gjort de så mycket under åren och det känns som att dom gör problemen värre eller skapar nya.

    Finns det någon som har löst detta på naturlig väg? Kan ni ge mig tips?

    Tacksam för svar

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
0

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.