Hem > Forum > Stress > Panikattack som tar aldrig slut

Panikattack som tar aldrig slut

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4
 • Det är så svårt att hantera den attacken som kommer några gånger under samma dag. Jag vågar inte gå ut och göra den som jag brukade göra på min vardag. Även när jag är hemma får såna attack. Jag är sjukskriven och sökte hjälpen i vårdcentralen men det tar evighet. Hjärtklappningar, svettningar, darrningar, ont överallt och rädsla. Jag vill gärna tillbaka till gamla livet där jag promenerade varje dag, hade umgås med andra och var lycklig.

  Vad jobbigt att du mår så.. Hur ser dina relationer ut?

  Jag hade ofta panikattacker när jag var i en dysfunktionell relation

  Trådstartaren

  Jag är singel så brukade få ångest i relationer men nu är singel.

  Det är så svårt att hantera den attacken som kommer några gånger under samma dag. Jag vågar inte gå ut och göra den som jag brukade göra på min vardag. Även när jag är hemma får såna attack. Jag är sjukskriven och sökte hjälpen i vårdcentralen men det tar evighet. Hjärtklappningar, svettningar, darrningar, ont överallt och rädsla. Jag vill gärna tillbaka till gamla livet där jag promenerade varje dag, hade umgås med andra och var lycklig.

   

  Jag kände ett tag väldigt mycket ångest och kunde knappt röra mig. Men när jag plockade fram mitt tyngdtäcke som jag har fått gratis genom psykiatrin, så gjorde det underverk.

  Trådstartaren

  Tack, jag har den, den är bra.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
4

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.

Vi har gjort en säkerhetsuppdatering på Mind forum som innebär att logga in-förfarandet har ändrats. Du kommer i samband med att du loggar in få ditt lösenord skickat via e-mail.