Hem > Forum > Stress > Oro, Stress, Panikattacker.

Oro, Stress, Panikattacker.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Jag har varit hos läkaren flera gånger nu för min mage och tarmar. Tagit prover, känt och kollat och dragit slutsatsen att allting ser bra och lugnt ut. Inte koloskopi eller gastroskopi eller så men andra undersökningar. Vilket är bra ja eller hur, men den tanken varar inte alltför länge och nu är jag tillbaka på ruta ett igen.  Jag vet inte om det är för att jag försöker tvinga ut min kropps avföring eller om det är fantom och inbillning att jag har alla dessa sjukdomar. Jag tror att mina signaler till toan har kollapsat eller något för minns inte ens när jag var nödig  senast och kände att nu måste jag på toa utan så fort jag vaknar på morgonen försöker jag bajsa tvingat.

    Alltså kan man kalla mig hypokondriker då jag tror att jag lider utav alla möjliga sjukdomar men de som är värst är min rädsla för tarmsjukdomar och mage och mina halsmandlar. Livet som en hypokondriker suger, den tiden består utav att googla dina symptom och att även kolla efter och känna efter symptom. Detta kan jag göra i flera timmar tills jag får en panikattack av stressen och oron i stunden. Hatar att leva såhär snälla hjälp!!!!

    Jag är samma jag här IBs men jag här hela tiden dyrare det är väldigt jobbigt när men vet inte vad händer i sitt kropp 🥺

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.