Hem > Forum > Stress > Ny flytt!

Ny flytt!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2
 • Avatar

  Nu ska vi flytta. Alla tre! Jag, sambon och min 14-åring.

  Det är bara det att både jag och 14-åringen dras med psykisk ohälsa, och åtminstone jag och sambon har NPF-diagnoser med stora igångsättningssvårigheter.

  Detta leder till kaos, och jag vet inte hur vi ska lyckas packa och jag vet inte hur vi ska orka flytta sakerna. Skulle vilja ha råd att anlita en flyttfirma som bara löser allt, liksom. ??

  Jag vet ju att det kommer bli bra bara vi har lyckats flytta in. Vi flyttar till en jättefin lägenhet, mycket bättre än den vi bor i nu på så många sätt, och min 14-åring är eld och lågor!

  Snälla, har nån nåt tips för att härda ut?

  Avatar

  Hej!

  Låter som att ni har det kämpigt. Jag vet tyvärr inte något särskilt företag som kan hjälpa er med just flytten. Men det kanske underlättar om ni gör upp en plan på hur ni ska göra? Vad ni ska hinna vissa dagar, och vem som ska kontakta vem för hjälp?

  Ni har ingen i er närhet som kan hjälpa er med att organisera det hela? Det låter ju ändå som att ni ser fram emot när allt är klart! Försök fokusera på det!

  Hoppas du får en fin kväll, kram

  Avatar

  Förstår precis hur det känns.. allt för mig är bara kaos när jag ska organisera och får panik av bara tanken på alla grejer. Men när jag flyttade till min nya lägenhet så valde jag att låna en gratis släpvagn av Pelican Self Storage (https://pelicanselfstorage.se/varfor-pelican), och jag bröt nästan ihop när jag skulle hämta den för hela flytten kändes så jobbig men personalen var supersnäll och berättade hur jag bäst organiserar och hjälpte mig med flyttlådor och allt. Det var jobbigt ändå men är verkligen tacksam för all hjälp jag fick från dem och dessutom var släpvagnen gratis trots att jag inte var kund! Hoppas flytten går bra!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
2

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.