Hem > Forum > Stress > Mäns framförhållning?!??

Mäns framförhållning?!??

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1
  • Vi ska flytta isär. Jag tömde alla mina saker i slutet av januari sedan flyttade jag till mina föräldrar. Sedan slutet på februari visste han att det kommer stylist och fotograf 24/3 och 25/3 till lägenheten. Jag frågade tusen gånger om jag skulle hjälpa honom att städa inför stylingen och fotografering för jag vet att det inte är kul (vi va i samma scenario för 3 år sen när vi flyttade, men då var det jag som var själv kvar och städade och fixade inför försäljning. Så jag vet att det inte är kul). Han tackade nej. För två veckor sen frågade han om jag ändå kunde komma och hjälpa honom städa. Absolut sa jag, så länge du har tömt och flyttat bort dina saker så det går att städa. Jadå, sa han. Hans pappa skulle hjälpa honom helgen innan (alltså 20-21/3). Då sa jag att jag kommer på måndag 22/3, så har vi två dagar att städa fint.

    MEN TRO FAN ATT HAN INTE ENS HAR BÖRJAT PACKA NÄR JAG KOMMER. Så nu är det lådor och saker och mat och prylar ÖVERALLT. Och han sitter och tittar på TV just nu…… Asså. Vi betalar 23000 för stylingen. Och 50000 för mäklaren. Och han har inte ens börjat dagen innan det ska vara klart.

    Vad ska jag ta mig till?? Jag har tvättat fönster på balkongen, men det går inte att göra något annat när det är saker överallt?!

    Nu är det här svaret nog väldigt sent, men jag hade tvingat honom att lösa situationen som han har försatt sig i. Vill han inte städa/packa själv, så får han ta in någon för att lösa det, och betala för sig. Och gör han inte det, så lär stylisten ta mer betalt för att få ordning. Se till att fakturan ställs ut i hans namn (men att du får en kopia), så det är han som får betalningsförelägganden om det inte betalas. Har ni en överenskommelse om att ni ska stå för halva kostnaden vardera, så betala din del direkt till företaget (och inte mer än överenskommet pris, blir det dyrare får han stå för den mellanskillnaden). Tror att styling och mäklare kan dras av på skatten för försäljningen senare, så pengarna bör ju finnas när bostaden sålts.

    Tycker det låter som ett smart drag ifrån din sida att flytta isär, hoppas det löste sig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
1

Du måste vara inloggad för att svara på denna tråd.